ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: “ ΔΕΥΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε στόχο την ενημέρωση για τις θέσεις που ανέπτυξε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Α. Τσίπρας στη ΔΕΘ αλλά και με κύριο μέλημα  να αφουγκραστεί την κοινωνία διαμορφώνοντας έτσι ένα πρόγραμμα διακυβέρνησης πραγματοποιήθηκε απόψε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με θέμα «Οι άμεσες δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση της χώρας» και κεντρικό ομιλητή το μέλος της Ν.Ε του κόμματος κ. Γιώργο Γκόγκο.

«Χωρίς λύση του ζητήματος του χρέους δεν έχουμε μέλλον», υποστήριξε ο κ.Γκόγκος στην ομιλία του ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι με κύριους πυλώνες την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τη λήψη άμεσων μέτρων για την επανεκκίνηση της οικονομίας θα επέλθει παραγωγική συγκρότηση και δημιουργία κράτους δικαίου.

Συνοψίζοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ το μέλος της Ν.Ε επικεντρώθηκε στην ανάγκη διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους ώστε να καταστεί βιώσιμο, στην αποπληρωμή του με ρήτρα ανάπτυξης, στην ύπαρξη περιόδου χάριτος ώστε να επενδύσουμε στην ανάπτυξη της χώρας και τέλος στη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων σε όλες τις χώρες της Ευρώπης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχισθούν με στόχο την αντίδραση «… απέναντι στην υποτίμηση των πάντων και τη συγκέντρωση του πλούτου στους ξένους και ντόπιους ολιγάρχες».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ