ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

DSCF1711Σύντομη αλλά ουσιαστική περιοδεία  σε δρόμους του εμπορικού κέντρου της πόλης, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργο Τσιαπλέ, τον αντιδήμαρχο Νίκο Καλτσά, τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Βαγγέλη Λαχανά,

τον προϊστάμενο του τμήματος Καθαριότητας και Αποκομιδής κ. Ηλία Καραφύλλη και τον πρόεδρο της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας κ. Αρη Χατζηγρίβα.

Κατά τη διάρκεια της «εξόρμησης», που είχε προγραμματιστεί από τις αρχές της εβδομάδας, ο κ. Καλογιάννης και τα στελέχη του Δήμου, συζήτησαν με επαγγελματίες και διερχόμενους για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα στο κέντρο, την κατάληψη των πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων, το κυκλοφοριακό, τους χώρους πρασίνου  κ.α.

DSCF1717Παράλληλα κατεγράφησαν παλιά αλλά και νέα προβλήματα που αφορούν στους παραπάνω τομείς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο κ. Καλογιάννης στις σύντομες συζητήσεις, ξεκαθάρισε πως κεντρική στόχευση της δημοτικής αρχής είναι να υπάρξει ισορροπία στην λειτουργία του κέντρου της Λάρισας ενώ για το θέμα προανήγγειλε μέτρα και δράσεις στο προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι εκτός των άμεσων πρωτοβουλιών και μέτρων, στο νέο επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Λαρισαίων, που θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2015 θα αποτυπώνεται ως πρόγραμμα δράσεων πλέον, ο σχεδιασμός και το όραμα της νέας δημοτικής αρχής, με παρεμβάσεις και έργα, για το κέντρο της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ