ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

DSCF1756Θετική και ενθαρρυντική ήταν η συμμετοχή των Λαρισαίων στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων για τον καθαρισμό στις όχθες της εσωτερικής κοίτης του Πηνειού. Εκατοντάδες Λαρισαίοι, με έντονη τη συμμετοχή μαθητών και μικρών παιδιών, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στον Πηνειό και για δυο περίπου ώρες καθάριζαν τις όχθες κατά  μήκος της εσωτερικής κοίτης.

Με σακούλες, γάντια και τσουγκράνες που μοίρασαν υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας καθάρισαν τις όχθες από σκουπίδια, στέλνοντας  μήνυμα υπέρ της συμμετοχής και του εθελοντισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος και ειδικότερα της παραπήνειας περιοχής.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης απευθυνόμενος σε όσους συμμετείχαν στη δράση, αφού τους ευχαρίστησε θερμά για την ανταπόκριση, σημείωσε πως θα υπάρξει και συνέχεια αφού, όπως τόνισε, είναι υπόθεση όλων μας η συνέργεια και η συνεργασία με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος και της καθημερινότητας στην πόλη.

DSCF1768Στο κάλεσμα της νέας δημοτικής αρχής ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων οι Ενεργοί Πολίτες, ο Σύλλογος Φίλων του Πηνειού, ομάδες προσκόπων, μαθητές σχολείων και φροντιστηρίων της πόλης, η Λέσχη Vespa DSCF1772Λάρισας, απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης , ενώ στις όχθες του Πηνειού βρέθηκαν ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειακός σύμβουλος της Οικολογικής Θεσσαλίας κ. Νίκος Πουτσιάκας και πλήθος κόσμου.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com