ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Καλούμε όλους τους φορείς και κυρίως τους εμπλεκόμενους με την εκπαιδευτική κοινότητα να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους σχολικούς φύλακες. Είναι ανάγκη να υπάρξει συνεργασία όλων μας για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων».

Αυτά τονίστηκαν απόψε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Αλ. Μπατζιανούλη, στο πλαίσιο συγκέντρωσης συμπαράστασης στους σχολικούς φύλακες που πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων, στο Χατζηγιάννειο  Πνευματικό Κέντρο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπατζιανούλης «… τα έξοδα για τους φύλακες είναι πολύ λιγότερα από τις ζημιές που προκαλούνται με την έλλειψή τους», ενώ χαρακτηριστική ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας κ. Τ. Τσιαπλέ ο οποίος υποστήριξε ότι «… η δουλειά είναι κοινωνικό αγαθό και όχι θέμα δικαστηρίων».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑξίζει να σημειωθεί η μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε η πρωτοβουλία του Δήμου, αφού πάνω από 25 φορείς έστειλαν σχετικά κείμενα συμπαράστασης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ