ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

gonoiΤην ευκαιρία να περιηγηθούν στον επιτυχημένο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Γόννων είχαν οι γυναίκες του Δρυμού Ελασσόνας την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2014. Οι γυναίκες του Δρυμού κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, δοκίμασαν τα παραδοσιακά προϊόντα και είδαν από κοντά τη λειτουργία του. 

Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τις υπευθύνους και να συζητήσουν όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν κατά τη λειτουργία του Συνεταιρισμού.

Η συνάντηση αυτή διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότηταςστο πλαίσιο του Προγράμματος «Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Apathtoequality». Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν καλές πρακτικές του Συνεταιρισμού καθώς και να δουν οι γυναίκες του Δρυμού Ελασσόνας την πορεία σύστασης και λειτουργίας ενός Συνεταιρισμού.Στη συνάντηση πήραν μέρος και εκπρόσωποι του Εργαστηρίου Αγροτικού χώρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενημερώνοντας τις εκπροσώπους του Συνεταιρισμού τις προοπτικές συνεργασίας με ομάδα μικρών Θεσσαλικών τυροκομικών ομάδων (Πρόγραμμα Lactimed).

Τέλος, στην επιστροφή οι γυναίκες έκαναν στάση στις εγκαταστάσεις της “OpenMellon-Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων” στη Λάρισα όπου ενημερώθηκαν για το λογιστικό πλαίσιο λειτουργίας ενός Συνεταιρισμού ήμίας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com