ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

SOL CHRISTMASΧριστούγεννα με μουσική, κάλαντα, παραμύθια και μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας θα γιορτάσει το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας, ξεκινώντας με δύο εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του, όπου πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά.

Κάλαντα από την παιδική ορχήστρα «Solartino»

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΣΩΛ ξεκινά την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στις 18.00, στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του ωδείου, με κάλαντα από το φυτώριο φωνών και την παιδική ορχήστρα «Solartino».

Η παιδική ορχήστρα κλασικών οργάνων, Junior Orchestra  «Solartino», θα ερμηνεύσει γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας του συνόλου Ε. Βλιτσάκη και τη μουσική διεύθυνση και  πιανιστική συνοδεία των μαθητών βιολιού επιπέδου Μέσης τάξης Φ. Γράμψα, Δ. Κόκορα, και Η. Λιάλιου. Το φυτώριο φωνών, υπό την καθοδήγηση του Ν. Στ. Ευθυμιάδη  θα συμπράξει, τραγουδώντας κάλαντα μαζί τους.

Η ορχήστρα «Solartino» απαρτίζεται από μαθητές βιολιού, φλάουτου, βιολοντσέλου και κρουστών με 1 έως 4 έτη σπουδών στο μουσικό όργανο.

Το φυτώριο φωνών αποτελείται από παιδιά έως 10 ετών με 1-2 χρόνια ενασχόλησης με τη μουσική.

Μουσικά παραμύθια από την Μουσική Προπαιδεία

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στις 11.00, στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Σ.Ω.Λ. τη σκυτάλη παίρνουν οι ομάδες των τμημάτων της Μουσικής Προπαιδείας, με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας Μαρίας Γκαντάκη.

Οι νηπιακές τάξεις (μαθητές είναι 4 και 5 χρονών) θα παρουσιάσουν μουσικοκινητικό και χοροθεατρικό χριστουγεννιάτικο δρώμενο, με τίτλο «Ο Καρυοθραύστης», βασισμένο στην ομώνυμη ιστορία του Ε.Τ. Χόφμαν και οι μαθητές της Α’ Τάξης του Δημοτικού αντίστοιχο θέαμα  με τίτλο «Ο τσαγκάρης και οι καλικάντζαροι», βασισμένο στην ομώνυμη ιστορία των Αδελφών Γκριμ.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...