ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου ν. Λάρισας

διοδιαΒγαίνει δεν βγαίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλάζει δεν αλλάζει η κυβέρνηση, στους εργαζόμενους και στα φτωχά λαϊκά στρώματα θα συνεχίσουν να «βγάζουν το λάδι» με τις νέες αυξήσεις στα διόδια από την 1 Γενάρη 2015, αλλά και την συνολική αντιλαϊκή πολιτική για χάρη των κερδών μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει τη νέα ληστεία σε βάρος των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων μέσω των αυξήσεων στα διόδια, που προβλέπεται από την σύμβαση παράδοσης του εθνικού οδικού δικτύου που ψήφισαν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ.

Και ενώ Κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι ληστεύουν το λαό και μέσω των διοδίων, σκοτώνουν ανθρώπους που αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τους απαράδεκτους παράδρομους γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το άγριο χαράτσι, σέρνουν το πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στις 12 Γενάρη στα δικαστήρια, όπως έκαναν και κάνουν και άλλους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ και άλλων κινήσεων που παλεύουν να καταργηθούν όλα τα διόδια.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει την άμεση κατάργηση όλων των διοδίων και όχι την μετακίνηση κάποιων σταθμών σε άλλα σημεία ή την μείωση της τιμής όπως προτείνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι βουλευτές Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ.  Αξιώνει επίσης το σταμάτημα κάθε δίωξης και καταδίκης όσων αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ