ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

μακρυχώριΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τεμπών, από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μακρυχωρίου στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού.

Μικροί μαθητές και γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αγόρασαν πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες! Οι δασκάλες του Εργαστηρίου Βάσω Ψαρρού, Βάσω Μπουροζίκα, Μαρία Σαΐτη και Δέσποινα Λιούπα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γι’ αυτή την εκδήλωση! Η έκπληξη της βραδιάς και το face painting ξετρέλανε τους μικρούς μαθητές!

Ακολούθησε συναυλία και χορωδία από τους μαθητές της κ. Τσόκανου Ροδόπης, μουσικού της Μουσικής Σχολής Δ. Τεμπών. Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με Υγεία, Ελπίδα και Ανθρωπιά. Στη συνέχεια υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου και με συντονιστή-μαέστρο τον κ. Κώστα Ζωιτό, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Μακρυχωρίου κ. Σαΐτη Αποστολίνα και κ. Μαγαλιού Άννα, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Μακρυχωρίου, όπου παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσέτσιλας Δημήτριος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Τσάτσαρης Χρήστος, κ. Νταφούλης Κώστας και κ. Τσούγιας Χρήστος, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Καρατέγος Μιχάλης, ο Πρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Ζάρρας Λάμπρος, η Αντιπρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κωσταρέλλου Στέλλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μανώλης Γεώργιος και κ. Κυρίτσης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Καλότυχος Γεώργιος και η σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Ζαμπέκα Μίνα, καθώς και μέλη φορέων και συλλόγων.

Στην περιφέρεια

ΦΙΛΑΡΜΕν τω μεταξύ στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό τραγούδησαν  τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα η φιλαρμονική του Δ.Τεμπών .Την φιλαρμονική συνόδευσε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών & Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας.

Η Μουσική Σχολή

Επεσε την Κυριακή το βράδυ η αυλαία των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Μουσικής Σχολής του Δ.Τεμπών που διοργάνωσε  ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών.

Μετα απο τις εκδηλωσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αμπελάκια ,Πυργετό ,Γόννοι την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και η τελευταία εκδήλωση στην εδρα της Σχολής στο Συκούριο ,μικροί μαθητές ,αλλα και η μεικτή χορωδία ,και η φιλαρμονική του Δήμου δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό σε μια επιτυχημένη εκδηλωση. Το παρόν στην εκδήλωση εδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κωνσταντίνος Κολλάτος ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δ.Τσέτσιλας, οι αντιδήμαρχοι κ.Τσάτσαρης,Κ.Νταφούλης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχ. Καρατέγος ,ο πρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου &αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας, ο αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ κ.Ιωαν.Αργυρίου ,ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας κ.Γεωργ.Καλότυχος ,δημοτικοί συμβουλοι ,τοπικοί συμβουλοι πρόεδροι Συλλόγων .Μετα το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  το άναμα   του δέντρου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Η Δημοτική κοινότητα Συκουρίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα τον Κωνσταντίνο Δαρδιώτη, Βασίλη Χαδουλό, αρτοποιεία Αφοί Μωραίτη -Αφοί Δαρδιωτη- Μπέη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ