ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

πασοκΕν μέσω συμπληγάδων από το ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και το νέο κόμμα Παπανδρέου τα εναπομείναντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, αναζητούν εναγωνίως πρόσωπα για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχει μία πεντάδα υποψηφίων που έχουν ξαναδοκιμαστεί και μάλιστα με επιτυχία σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις ενώ δύο εξ αυτών έχουν διατελέσει και βουλευτές.

Ετσι λοιπόν οι πρώτοι 5 υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είναι η πρώην βουλευτής Β. Αλεξανδρίδου, ο υποψήφιος και το 2012 Θ. Παπαλιάγκας, ο αγρότης Ν. Τσαλέρας, ο γνωστός καθηγητής καρδιοχειρουργικής Ν. Τσιλιμίγκας και ο πρώην βουλευτής Ν. Φλώρος.

Από εκεί και πέρα ασκούνται πιέσεις σε πολλά μικρότερης εμβέλειας στελέχη του κομματικού μηχανισμού, ενώ ξεκάθαρα όχι είπε ο διοικητής του ΕΛΓΑ Β. Εξαρχος ο οποίος όμως έχει ταχθεί στο πλευρό του Β. Βενιζέλου.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι του περιφερειακού συμβούλου Κ. Τράντου, του προέδρου του ΟΕΕ Αιμ.Νταγιάννη, του Β. Γιαννούλα, ενώ πιέσεις ασκούνται στην γναθοχειρουργό Πόπη Κουρσούμη και στο νεολαίο Ν. Γαμβρούλα αν και μεγάλος πονοκέφαλος είναι η εξεύρεση γυναικών ώστε να καλυφθεί ο αριθμός της ποσόστωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ