ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ

Ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή των ΑΝΕΛ Στ. Γατή

γατηςΣε μία ξεκάθαρη κίνηση πανικού, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άρχισε τη… γνωστή και… δοκιμασμένη τακτική της τρομολαγνείας μήπως και καταφέρει να γλιτώσει από το Βατερλό που του επιφυλάσσουν οι πολίτες στις 25 Ιανουαρίου.

Ο συνάδελφος και πάλαι ποτέ πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Ξηράς Λάρισας κ. Απόστολος Παπαπαρίσης, μάλλον έχασε μαζί με το αντιμνημονιακό σθένος που τόσα χρόνια διαλαλούσε και την ψυχραιμία του!

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί δηλαδή η αποστολή email σε εκατοντάδες αποστράτους, στο οποίο ο κ. Παπαπαρίσης επιχειρεί με προπαγάνδα τρόμου να υφαρπάξει την ψήφο τους; Τα δε γραφόμενά του απίστευτα! Ξεχνώντας ότι ο ίδιος τόσο καιρό έβριζε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τώρα επειδή δεν μπορεί από ντροπή να πει τίποτε για την ταμπακέρα, ασχολείται με απίστευτα διλήμματα, αν δηλαδή ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι άθεος ή όχι!

Δεν απαντά όμως γιατί σε μία νύχτα πρόδωσε τους χιλιάδες αποστράτους που μαζί του έβγαιναν στα πεζοδρόμια διαμαρτυρόμενοι. Δε λέει τίποτε για τα ύπουλα σχέδια του κόμματος που είναι υποψήφιος για το μέλλον. Ακολουθεί τη γνωστή λαϊκή ρήση “άλλα λέει η γιαγιά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου”, λες και οι απόστρατοι τρώνε κουτόχορτο.

Είναι ο ίδιος όμως που – όπως η ιστορία αποδεικνύει – καπηλεύτηκε και το αξίωμα του προέδρου της Ένωσης Αποστράτων ώστε να αποκτήσει προσωπική προβολή μέσα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εξηγώντας στον κόσμο τα δεινά που έφερε αυτή η κυβέρνηση. Τώρα όμως, που έγινε η πολιτική κυβίστηση, κράτησε μόνον την προβολή και ξέχασε αυτά που έλεγε.

Οι απόστρατοι δεν είναι ινδιάνοι, ούτε αδαείς κ. συνάδελφε. Δεν τσιμπάνε στα emailτρομολαγνείας. Θα το καταλάβετε αυτό σε δύο εβδομάδες, όταν και θα μπείτε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com