ΔΡΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ 3ης ΑΓΕΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

???????????????????????????????Μια δράση αγάπης και ανθρωπιάς. Μια δράση που βασίζεται στην ιδέα του Προσκοπισμού, την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, ήταν αυτή που πραγματοποίησαν τα λυκόπουλα του Αμπελώνα και της 3ης Αγέλης Λάρισας.

Συγκεκριμένα η 1η Αγέλη Αμπελώνα και η 3η Αγέλη Λάρισας επισκέφτηκαν το «ΚΡΙΚΚΕΙΟ» ορφανοτροφείο θηλέων της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου, προσφέροντας χαρά και ανέμελες στιγμές στα κορίτσια που φιλοξενούνται σε αυτό.

Ήταν μια ημέρα που οι πρόσκοποι βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο σπίτι των κοριτσιών και αφού έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα «ταξίδεψαν» σε όλο τον κόσμο, παίζοντας παιχνίδια χαρακτηριστικά των ηπείρων που επισκέπτονταν.

Με αυτό τον τρόπο γνωρίστηκαν τα παιδιά μεταξύ τους, γίνανε φίλοι, αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις, έψαξαν για να βρούν λέξεις γεμάτες νόημα και ουσία, για να στείλουν όλα μαζί το μήνυμα της γης. Φιλία, αγάπη, ελπίδα, χαρά, ειρήνη ήταν τα συναισθήματα που πλημμύρισαν τις παιδικές ψυχές.

???????????????????????????????Η ημέρα συνεχίστηκε με από κοινού γεύμα που είχαν ετοιμάσει οι πρόσκοποι και τελείωσε με τις καλύτερες ευχές των παιδιών, δίνοντας την υπόσχεση να ξαναβρεθούν για να ζήσουν καινούργιες περιπέτειες, να παίξουν και πάλι μαζί.

Η Αφροδίτη, η Ηλιάνα, η Χρύσα, η Αθανασία, η Βασιλική, η Βαρβάρα, η Ξένια, η Μαρία, η Βασιλική, η Αναστασία μαζί με τους προσκόπους έζησαν ξέγνοιαστα στο φιλόξενο χώρο του «ΚΡΙΚΚΕΙΟΥ» που φροντίζουν με πολύ μεράκι οι Κυρίες του ιδρύματος όλο το 24ωρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ