ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ !

χατζηκραχτηςΑπάντηση στο κάλεσμα της πλειοψηφίας του Δήμου Τυρνάβου για συμμετοχή στα συλλαλητήρια υπεράσπισης της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με την Ε.Ε., έδωσε σήμερα με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση εξηγώντας και την απόφασή της να καταψηφίσει τη συγκεκριμένη πρόταση του δημάρχου. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Ο λαός δεν έχει τίποτα να κερδίσει από τη συμμετοχή του εκεί, σε τέτοιες δήθεν αυθόρμητες συγκεντρώσεις, που όμως προβάλλονται κατά κόρον από τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών, όπως γινόταν και με τις πλατείες. Το αντίθετο. Θα γίνουν ντεκόρ σε έναν πόλεμο που δεν είναι δικός του.

Ο λαός πρέπει να σηκώσει τη δική του σημαία και με αυτήν να διαδηλώνει για τη μονομερή και ολοσχερή διαγραφή του χρέους γιατί δεν είναι του λαού, για αποδέσμευση από τα σιδερένια δεσμά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, με το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει και νοικοκύρη στον τόπο του.

Αυτή η σύγκρουση με τους μονοπωλιακούς ομίλους, τις ενώσεις τους και τις κυβερνήσεις τους είναι αναγκαία και μόνο αυτή η σύγκρουση, αυτή η γραμμή πάλης, μπορεί να υπηρετήσει τα συμφέροντα του λαού. Σε αυτήν τη σύγκρουση, σε αυτόν τον πόλεμο, η “Λαϊκή Συσπείρωση”  δίνει όλες της τις δυνάμεις.

Αξιοπρέπεια δεν είναι να υπερασπίζεσαι τους θεσμούς αυτούς που έχουν την ευθύνη για την εξαθλίωση του λαού.

Αξιοπρέπεια δεν είναι να συμβιβάζεσαι με τα ψίχουλα.

Η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια κατακτιέται στη συμμετοχή του λαού, στον αγώνα του για προοπτική να περάσει ο πλούτος που παράγει με τη δουλειά του στην υπηρεσία της κοινωνίας, για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ