ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Ο ΧΡ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ

Mparg_ChristΜε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της οργάνωσης Λάρισας του “Ποταμιού” διαψεύδονται δημοσιεύματα που ήθελαν τον συντονιστή κ. Χρ. Ξηρομερίτη να έχει παραιτηθεί. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Το Ποτάμι με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με την “παραίτηση” του συντονιστή κ. Χρήστου Ξηρομερίτη αισθάνεται υποχρεωμένο να αποσαφηνίσει την κατάσταση, αφού ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμπολίτες μας που επικοινώνησαν τόσο μαζί μας όσο και με τον κ. Ξηρομερίτη δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον και την υποστήριξη τους.

Το Ποτάμι μόλις 11 μήνες από την ίδρυση του, κατέλαβε στις εθνικές εκλογές την τρίτη θέση σε όλα τα κόμματα με δημοκρατικό προσανατολισμό, γεγονός που αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Ειδικότερα στην Λάρισα κατάφερε να συγκεντρώσει ένα από τα καλύτερα ποσοστά του στην επαρχία και να εκλέξει έναν άξιο και επιτυχημένο προσωπικά, επαγγελματικά και επιστημονικά συμπολίτη μας στην Βουλή, τον γιατρό Κώστα Μπαργιώτα.

Το θετικότατο αυτό αποτέλεσμα δεν ήταν προφανώς συγκυριακό ή ευκαιριακό. Οφείλεται στην σκληρή και μεθοδική δουλειά που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες και εκτιμήθηκε ανάλογα από την τοπική κοινωνία. Το ισχυρό ψηφοδέλτιο του Ποταμιού ήταν το αποτέλεσμα της  επικοινωνίας και προσέγγισης σε πολίτες που έχουν το ενδιαφέρον αλλά και τις δυνατότητες να προσθέσουν στη δυναμική του κινήματος για την επίτευξη των κρίσιμων στόχων που αφορούν την ανάγκη για την επίτευξη ριζικών αλλαγών στη Χώρα, χωρίς ωστόσο να διακυβευθεί ο Ευρωπαϊκός προσανατολισμός της.

Το βασικό πλεονέκτημα του Ποταμιού όλο αυτό το διάστημα υπήρξε το άριστο κλίμα και η συνεργασία μεταξύ των εθελοντών. Είναι προφανές ότι όλοι οι εθελοντές και όσοι αποφάσισαν να στρατευτούν και να παραμείνουν μέχρι το τέλος σε αυτή τη προσπάθεια γνωρίζουν ότι τα καλά αποτελέσματα προκύπτουν από την ομαδική δουλειά. Σε αυτή τη διαδρομή οι προσωπικές σκοπιμότητες δεν μπορούν να έχουν θέση. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε κάποιοι εθελοντές να δώσουν τη μάχη του σταυρού και κάποιοι άλλοι να εργαστούν στα δύσκολα οργανωτικά ζητήματα που έχει μια προεκλογική εκστρατεία.

Ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας Ντίνος Πλίτσης, Νομαρχιακός συντονιστής  από τις πρώτες μέρες του Ποταμιού ήταν υποψήφιος και τρίτος σε σταυρούς στις τελευταίες εκλογές. Προκείμενου να μπορέσει να ασχοληθεί με τον προεκλογικό του αγώνα παραιτήθηκε από συντονιστής με προσωπική του πρωτοβουλία και για λόγους ηθικής τάξεως. Την θέση αυτή κατέλαβε για την προεκλογική περίοδο ο Χρήστος Ξηρομερίτης διατηρώντας και τη θέση του συντονιστή Λάρισας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών υπήρξαν ιδιαίτερα επιτυχημένα δικαιώνοντας το προεκλογικό σχεδιασμό που έγινε και την στρατηγική που ακολουθήθηκε. Ακολουθώντας τη βασική αρχή ότι ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, ο Ντίνος Πλίτσης επανατοποθετείται και συνεχίζει το έργο του στο νομό και ο Χρήστος Ξηρομερίτης παραμένει συντονιστής εθελοντών Λάρισας. Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους όσους βρέθηκαν από οποιοδήποτε πόστο δίπλα στο Ποτάμι για την ανεκτίμητη βοήθεια τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ