ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΗςΣυνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του από τις 6 Φεβρουαρίου.

Η Αστυνομία αντιμετωπίζει με επιφύλαξη ορισμένες καταγγελίες για στρατιωτικού τύπου «καψόνια» σε βάρος του 20χρονου, καθώς κάποιες από τις μαρτυρίες επιβεβαιώνονται, αλλά και κάποιες άλλες είναι αντιφατικές, όπως αναφέρει το Έθνος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές από τις καταθέσεις συμμαθητών, διδασκόντων της Γαλακτοκομικής Σχολής, συγγενών και άλλων προσώπων, ο ίδιος ο σπουδαστής πέρσι την άνοιξη, όταν τέθηκε το ζήτημα της αλλαγής δωματίου απέφυγε να μιλήσει για τα περιστατικά εκφοβισμού.

Ο 20χρονος, μάλιστα, συνέχιζε να συναναστρέφεται με την παρέα των Κρητικών, χωρίς να εξαναγκάζεται σε κάτι τέτοιο, όπως μαρτυρούν οι συμμαθητές του.

Οι ίδιες πηγές τοποθετούν χρονικά τα κρούσματα βίας κυρίως στην περσινή εκπαιδευτική χρονιά, υποστηρίζοντας πως φέτος κάποιοι τον ενοχλούσαν μόνο φραστικά.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βγήκε από το δωμάτιο, όπου διαμένει με συμφοιτητή του, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου. Πήρε μαζί του τα κλειδιά του δωματίου, ενώ ήταν ελαφριά ντυμένος παρά το τσουχτερό κρύο. Όταν, αργά το απόγευμα, τον αναζήτησε η μητέρα του εκείνος δεν απάντησε στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και να ενημερώσει την αστυνομία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com