Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιάννης Γκαμπέτας, δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου

ΓΚΑΜΠΈΤΑςΑν δεν υπάρξει μαζικότητα δεν επέρχεται η αλλαγή.Οι βασανιστές του Ελληνικού λαού θα συνεχίσουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. Θα τρομοκρατούν, θα εκβιάζουν και θα θέλουν εν τέλει ένα λαό πιόνι στα χέρια της εγχώριας και ξένης ολιγαρχίας. Αυτό θα πρέπει να κατανοήσει η κυβέρνηση και να αφουγκραστεί την κοινωνία!!

Διότι αν δεν καταφέρει να αισθανθεί τον παλμό του αγωνιζόμενου και δοκιμαζόμενου λαού θα επέλθει πολύ γρήγορα ο πολιτικός θάνατος των ίδιων των κυβερνώντων σαν πρόσωπα και μετά ο θάνατος ολόκληρου του πολιτικού οικοδομήματος που ενδεχομένως θα θέλει να δημιουργήσει!!

Γιατί αν τυχόν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει τον Ελληνικό λαό και τους λαούς της Ευρώπης σε αποστροφή από αριστερά κόμματα και κινήματα.Έτσι όλοι οι υποστηρικτές των μνημονίων και των πολιτικών της λιτότητας θα παρουσιάσουν την αριστερά σαν κάτι καταστροφικό! Γι αυτό η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει μεγαλύτερη στροφή προς τα αριστερά στις διαπραγματεύσεις.

Η σύγκρουση θα πρέπει να είναι σε πρώτο πλάνο, μία σύγκρουση προς όφελος του λαού που έχει υποστεί τεράστιες θυσίες και δοκιμασίες. Σύγκρουση για την ανεξαρτησία των λαών της Ευρώπης από αυταρχικά καθεστώτα.Διότι το να χάσεις την μάχη πολεμώντας είναι κέρδος. Το να χάσεις τη μάχη όμως παραδίδοντας τα όπλα είναι ήττα. Ας αποφασίσει η κυβέρνηση τη στάση της.

Θα συγκρουστεί με την ολιγαρχία και θα δώσει ανάσα στο λαό ή θα υποχωρήσει και θα συνεργαστεί με τους δανειστές? Αν αποφασίσει το πρώτο θα έχει όλη την μαχόμενη αριστερά και το λαό στο πλευρό της, αν όμως επιλέξει το συμβιβασμό θα έχει τον εφιάλτη της ακροδεξιάς προ των πυλών για όλη την Ευρώπη! Έτσι η μόνη λύση είναι η σύγκρουση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ