ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

ΧΟΡΩΔ2Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η 10η Συνάντηση χορωδιών στο Συκούριο. Την εκδήλωση διοργάνωσε  ο Δήμος Τεμπών ,ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Τεμπών  και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν  η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δ. Τεμπών υπό την διεύθυνση της μαέστρου κ. Ροδόπης Τσόκανου, της Δημοτικής χορωδίας  Λιτοχώρου υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γεώργιου Μπελογιάννη,της Δημοτικής χορωδίας Γιαννιτσών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Δημ.Καμπούρογλου και της μικτής χορωδίας της Μουσικής Σχολής του Δ.Τεμπών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Κώστα Ταμβακά και της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών υπό την διεύθυνση του κ. Κώστα Ζωιτού.

ΧΟΡΩΔ3Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος που στον σύντομο χαιρετισμό ανέφερε: «2005-2015. Δέκα ολόκληρα χρόνια  και φτάσαμε σήμερα στην 10η Συνάντηση Χορωδιών εδώ στο κέντρο του πολιτισμού, στο Συκούριο.

Η συγκίνηση για μένα είναι μεγάλη. Είμαστε παρόντες να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που με τον  εθελοντισμό τους, το μεράκι τον ζήλο και την αγάπη τους για τον τόπο που μεγάλωσαν κατάφεραν  να δημιουργήσουν την πρώτη μικτή χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δ.Νέσσωνος, η οποία μετά απο την  Καλλικρατική ένωση των Δήμων μετεξελίχθηκε στην Μουσική Σχολή του Δ.Τεμπών.

Πέρυσι η οικογένεια μεγάλωσε και σε αυτή εντάχθηκε και η παιδική χορωδία της Μουσική Σχόλη του Δήμου Τεμπών.

χοΕκ μέρους μου και πάντα στο μετρό του δυνατού μέσα από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου θα είμαι στο πλευρό αυτής της σημαντικής προσπάθειας , έτσι ώστε από κοινού να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας μέσα και   έξω από τα όρια του Δήμου μας .Καλή επιτυχία στους διοργανωτές».

Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλη Καρατέγου που καλωσόρισε την χορωδία Γιαννιτσών και Λιτοχώρου.  Ακομη ευχαρίστησε τους Συλλόγους του Συκουρίου (Μορφωτικός Συλλογος ,Συλλογος Γυναικών , και Bara party και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και τους χορηγούς της βραδιάς .

ΧΟΡΩΔ1Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Εκπρόσωπος   της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ.Απόστολος Μπέμπης , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Νικόλαος Πουτσιάκας , οι πρώην Δήμαρχοι Νέσσωνος κ.Χρήστος Κουμπούρας και Νικόλαος Γερογιάννης, ο πρώην Δήμαρχος Μακρυχωρίου κ.Θωμάς Τσέτσιλας ,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

κ.Δημήτρης Τσέτσιλας ,οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Νταφούλης , Στέλιος Σαίτης, Κώνσταντινος  Τσεργάς ,Χρήστος Τσάτσαρης ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΙωάννηςΑργυρίου, Γεώργιος Μανώλης, Γεώργιος Κυρίτσης, Ξανθή Ζησάκη και Γεωργία Τσόπα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου Γεώργιος Καλότυχος , ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ Λάμπρος Ζάρρας, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Συκουρίου Μίνα Ζαμπέκα, Μιχάλης Γερογιάννης, Αθανάσιος Νούλας και Μιχάλης Γκουντής , Πρόεδροι  τοπικών Συμβούλιων , φορέων και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής . Το συντονισμό της εκδήλωσης ειχε η Υπάλληλος του Δήμου Αντιγόνη Φουσίκα .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ