ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ

2Μια ακόμη φιέστα πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Κιλελέρ που σημαδεύτηκε από την ηχηρή απουσία των αγροτών. Περίσσεψαν όμως οι επίσημοι -παλιοί και νέοι κυβερνώντες- που έχουν οδηγήσει και οδηγούν την μικρομεσαία αγροτιά στην φτώχεια, τον αφανισμό και το ξεκλήρισμα.

Ο αναπληρωτής υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κ. Αποστόλου δεν ανέφερε τίποτε για την ΚΑΠ που θα μειώσει το εισόδημα αγροτών και κτηνοτρόφων μέχρι 50% ως το 2019, για την άγρια φορολόγηση με 13% από το πρώτο ευρώ, για την μείωση του κόστους παραγωγής, για τις οφειλές εκατομμυρίων ευρώ σε αγρότες και κτηνοτρόφους, το αφορολόγητο πετρέλαιο που συνεχίζει να δίνει στους εφοπλιστές όχι όμως στους αγρότες για να καλλιεργήσουν και στα λαϊκά στρώματα για να ζεσταθούν.

Η φιέστα σημαδεύτηκε από την ομιλία της βουλευτή της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής στην προσπάθεια που γίνεται να νομιμοποιήσουν την εγκληματική δράση της στα μάτια του λαού.  Έχουν σημαντική ευθύνη οι διοργανωτές της εκδήλωσης, Περιφέρεια και Δήμος Κιλελέρ, αλλά και όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΤΕΛΕΙΑ που παρακολουθούσαν αμέτοχοι την ομιλία της.

Το ΚΚΕ καλεί τους αγρότες να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Να οργανωθούν και να παλέψουν μαζί με τους συμμάχους τους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους στις πόλεις, γυναίκες και νεολαία των λαϊκών οικογενειών ώστε να αξιοποιηθούν προς όφελος τους οι τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες που έχει η Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com