ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Β. ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

giakoumakis21Στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων βρίσκεται πλέον το επίσημο πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται για την υπόθεση θανάτου του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται πως βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αίματος στην μπλούζα, το παντελόνι, και το κομποσκοίνι που είχε στο αριστερό του χέρι ο 20χρονος φοιτητής, το οποίο ταυτοποιήθηκε με το δικό του DNA.

Από τα κλειδιά και το μαχαίρι δεν κατέστη δυνατή η εξαγωγή αξιοποιήσιμου γενετικού υλικού για ταυτοποίηση, καθώς φαίνεται είχε καταστραφεί από την πολυκαιρία και την έκθεση σε επιβαρυντικές καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες. Στα νύχια του θύματος βρέθηκε μόνο το δικό του DNA, κάτι που αποδεικνύει στις Αρχές πως δεν προηγήθηκε πάλη με άλλο άτομο.

Στο χώμα που αφαιρέθηκε από το σημείο που βρέθηκε η σορός του, δεν εντοπίστηκε το DNA του, από μία ενδεχόμενη λίμνη αίματος που θα είχε δημιουργηθεί και θα αποδείκνυε ότι το πτώμα δεν μεταφέρθηκε στο σημείο, αλλά κατέληξε εκεί, ωστόσο κατά την αυτοψία κιόλας ο ιατροδικαστής ήταν επιφυλακτικός κατά πόσο θα προέκυπτε αποτέλεσμα από τα συγκεκριμένα δείγματα εξαιτίας της λάσπης, που υποδήλωνε ότι το αίμα ξεπλύθηκε αρκετά λόγω των νερών και τυχόν υπολείμματα καταστράφηκαν από τις κλιματολογικές συνθήκες.

Αύριο αναμένεται να κατατεθεί στις Αρχές και το ολοκληρωμένο πόρισμα του ιατροδικαστή Θόδωρου Βουγιουκλάκη που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, ειδικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com