Η ΠΙΤΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

DSC_0455Στο κέντρο του Αμπελώνα στην οδό Θερμοπυλών 21 απέναντι από τα ΕΛΤΑ άνοιξε το κατάστημα του Αθανασίου Χάμου με χειροποίητες πίτες, ατομικές και οικογενειακές, φύλλο για πίτα και καφέ.

Στο κατάστημα του κ. Χάμου θα βρείτε τα φημισμένα προϊόντα της επιχείρησης «Πίτα ΟΛΥΜΠΟΥ» η οποία επιλέγοντας αυστηρά  αγνά και φρέσκα μόνο υλικά προσφέρει αληθινή χειροποίητη  πίτα σε μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις. Αλλωστε οι δεσμεύσεις των ιδιοκτητών της επιχείρησης «πίτα Ολύμπου» είναι:

image002-Να διαφυλάξουν και να προωθήσουν όσο μπορούν τις παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής και του τόπου μας.

-Να θέτουν τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και τη νοστιμιά των προϊόντων ζύμης.

-Να είναι πιστοί σε μια κουλτούρα  καινοτομίας και συνεχούς  βελτίωσης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στον ζεστό και καλαίσθητο χώρο του καταστήματος του κ. Χάμου στον Αμπελώνα θα βρείτε:

Χειροποίητα τρίγωνα πιτάκια mini

Τυροπιτάκια

DSCN0058 DSC_0439 DSCN0122Σπανακοτυροπιτάκια

Κοτοπιτάκια

Μανιταροπιτάκια

Γαλατοπιτάκια

Χειροποίητες πίτες 8 τεμαχίων

Τυρόπιτα

Σπανακοτυρόπιτα

Κοτόπιτα

Μανιταρόπιτα

Γαλατόπιτα

Χειροποίητη τρίγωνη ατομική πίτα

Τυρόπιτα

Σπανακοτυρόπιτα

Κοτόπιτα

Μανιταρόπιτα

Γαλατόπιτα

Στρογγυλά φύλλα για πίτα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Όλα τα παραπάνω προϊόντα παρασκευάζονται σε πρότυπες, ελεγχόμενες εγκαταστάσεις από προσωπικό εκπαιδευμένο στην ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων. Η πολιτική ασφάλειας των τροφίμων εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια παραγωγής και το συνολικό σύστημα ασφάλειας τροφίμων της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο με ISO 22000:2005.

DSCN0072Στα πλαίσια του εφαρμοζόμενου και πιστοποιημένου συστήματος ασφάλειας τροφίμων υπάρχει ανά πάσα στιγμή δυνατότητα ενημέρωσης για θέματα νομοθεσίας, εργαστηριακούς ελέγχους τελικών προϊόντων, έλεγχο κρίσιμων σημείων παραγωγής, ιχνηλασιμότητα χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών και παραγόμενων προϊόντων μας.

Για την πιστοποίηση του συστήματος ασφάλειας τροφίμων της εταιρείας βάσει ISO 22000:2005 υπάρχει συνεργασία  με τον φορέα πιστοποίησης Q-Check.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com