Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Κατηγορηματικός ότι «δεν θα υπάρξει θέμα κομματικής πειθαρχίας», όταν η συμφωνία έρθει προς ψήφιση στη Βουλή εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία «απολύτως εφικτή».

Σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Kontranews», ο κ. Σακελλαρίδης ξεκαθαρίζει πως «η συμφωνία που θα υπογράψει η κυβέρνηση θα ανταποκρίνεται στη λαϊκή εντολή της 25ης Γενάρη. Δεν θα υπάρξει θέμα κομματικής πειθαρχίας γιατί οι βουλευτές μας δεν θα έχουν λόγο να μην την υπερψηφίσουν».

Σε ό,τι αφορά στην αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει πως «η όποια συμφωνία θα εκθέτει τη ΝΔ όπως και όλες τις μνημονιακές δυνάμεις» και επαναλαμβάνει τη θέση πως είναι ώρα «οι θεσμοί να δείξουν την πολιτική βούληση για έναν έντιμο συμβιβασμό».

Μιλώντας τέλος για την προσωπική του εμπειρία κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αποκαλύπτει πως στο πρώτο briefing η καλύτερη στιγμή ήταν αυτό τελείωσε, ενώ όπως σημειώνει «όταν μπαίνεις στη διαδικασία της τακτικής ενημέρωσης ξέρεις από την αρχή  πως θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι την καταργείς».

iefimerida.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com