ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Μ.Ε.Σ ΣΥΚΕΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

 

Στο πλαίσιο των πανηγυρικών θρησκευτικών εκδηλώσεων αφιερωμένες στην Ανάληψη του Σωτήρος όπου και το φερώνυμο μοναστήρι  ο Μ.Ε.Σ ΣΥΚΕΑΣ διοργάνωσε  την Πέμπτη 21 Μαΐου με επιτυχία στην πλατεία της τοπικής κοινότητας παρουσία επισήμων προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου το 3o Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων .

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κίμων Τσουρής αφού αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης και διάσωσης  του πολιτισμού καλωσόρισε στην φιλόξενη κοινότητα 13 χορευτικά συγκροτήματα τους χοροδιδασκάλους και τους προέδρους αυτών σε αναζήτηση ενός μουσικοχορευτικού ταξιδιού από διαμερίσματα της πατρίδας μας. Ο Μορφωτικός Σύλλογος υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Άννας Μαρίας Τρίγκα συμμετείχε με τμήμα κορασίδων και παρουσίασε χορούς της Δυτικής Μακεδονίας κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Με τις δράσεις του Συλλόγου να μην σταματούν εδώ, μικτό χορευτικό τμήμα παιδιών θα συμμετάσχει στις ετήσιες διήμερες εκδηλώσεις του Μ.Ε.Σ Ομορφοχωρίου το Σάββατο 23 Μαΐου στην πλατεία του χωριού καθώς και τμήμα ενηλίκων υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Τάσου Γεωργούλα θα λάβει μέρος στο 14o Συμπόσιο Χορευτικών Ομάδων με την συμμετοχή 600 χορευτών από 27 Συλλόγους απ’ όλη την επικράτεια την Κυριακή 24 Μαΐου 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ