ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Ν. ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η “Πρωτοβουλία Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς” Λάρισας διοργανώνει τη δεύτερη εκδήλωση της, την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Χατζηγάννειο Πνευματικό Κέντρο, με θέμα: “ΚΟΜΜΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΡΑΤΟΣ”

Λεπτομέρειες για τους ομιλητές και το περιεχόμενο της εκδήλωσης θα βρείτε στο συνημμένο Δελτίο Τύπου. Παρακαλούμε για την προβολή της εκδήλωσης από το έντυπο και το ηλεκτρονικό σας μέσο, καθώς και για την δημοσιογραφική κάλυψή της την ημέρα της πραγματοποίησής της. Η ενεργός παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά!

Εισηγητές:

  1. Χριστόφορος Βερναρδάκης, Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο ΑΠΘ και Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου
  2. Ζήσης Παπαδημητρίου, Ομότιμος Καθηγητής στο Α.Π.Θ., Δρ. Φιλοσοφίας, Μηχανικός, Κοινωνιολόγος και Πολιτικός Επιστήμων.

Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει η Γραμματέας του Συντονιστικού Οργάνου της «Πρωτοβουλίας» στη Λάρισα κ. Πόπη Αναγνωστοπούλου, Δρ Πολιτικών Επιστημών.

Καλούμε τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία και τον προβληματισμό τους την εκδήλωση του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς στην πόλη μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ