ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΤΗΣ ΚΝΕ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες ώστε την Πέμπτη 11 Ιούνη να είναι όλα έτοιμα. Με μεράκι και νεανική δημιουργία, συνεχίζουμε και φέτος τη μακρόχρονη πορεία των Φεστιβάλ που διοργανώνει η ΚΝΕ.

Το 41ό Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή φέτος, με το σύνθημα «Την ορμή μας την έχουμε απ’ τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές…», εμπνευσμένο απ τους στοίχους του Κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ ξεχωρίζει, γιατί είναι το πρώτο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται μετά το 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ. Ενταγμένο στις πολύμορφες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται μπροστά στην ολοκλήρωση των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 της ΚΝΕ, που συμπληρώνονται το 2018.

Μ αυτήν την ορμή, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ μπαίνουμε στη μάχη για την επιτυχία του Φεστιβάλ μας που στην υπερσαραντάχρονη διαδρομή του, έχει βάλει τη σφραγίδα του στην ιδεολογική, πολιτική, αγωνιστική διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς, με τα ιδανικά, τις αξίες, τις θέσεις και την πρωτοπόρα πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

Στην προσπάθεια να ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο η ποιότητα του Φεστιβάλ μας, να αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερους νέους, επιλέγουμε φέτος να πραγματοποιήσουμε το Φεστιβάλ ΑΕΙ-ΤΕΙ, στα πλαίσια της πλούσιας προφεστιβαλικής δραστηριότητας που θα αναπτυχθεί όπως κάθε χρόνο στην πορεία προς το Κεντρικό Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Λάρισα το Σεπτέμβρη.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ ΑΕΙ-ΤΕΙ θα περιλαμβάνει:

Μουσική πρόγραμμα που θα «ανοίξει» το Φεστιβάλ, με επιμέλεια του Dj «TAZ», εστιακό φοιτητή του ΤΕΙ.

Θεατρικό δρώμενο από την θεατρική ομάδα της ΚΝΕ με τίτλο «Εκεί που το σκοτάδι το έσβησε το φως», εμπνευσμένο από τους χώρους εξορίας και τους αλύγιστους της ταξικής πάλης.

Κεντρική Ομιλία από τον Χάστα Θανάση, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Συναυλία με το συγκρότημα HotRats

Συναυλία με τους Pulse R και τον Πάνο Βιντζηλαίο.

Πρόγραμμα με τον Dj «Neeo», φοιτητή του ΤΕΙ.

Επίσης στο χώρο του Φεστιβάλ:

Θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Θα υπάρχει φωτογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «από την ΟΚΝΕ μέχρι σήμερα…» με την επιμέλεια της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ.

Θα λειτουργήσει μπαρ και ταβέρνα.

Δωρεάν λεωφορεία θα υπάρχουν για την επιστροφή από το ΤΕΙ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ