24ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ… ΤΑΜΠΟΝ!

Πριν λίγα χρόνια η Λόρεν Γουάσερ ζούσε τη ζωή που ονειρευόταν. Ασχολείτο με το modeling, έκανε μαθήματα υποκριτικής, συμμετείχε σε αθλητικές δραστηριότητες και έβγαινε τα βράδια με τους φίλους της.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν το 2012, όταν η ξανθιά καλλονή που έχει ύψος 1.80 και ήταν εξώφυλλο στην ιταλική Vogue, έχασε το πόδι της από Σύνδρομο Τοξικού Σοκ (ΣΤΣ), εξαιτίας ενός… ταμπόν!

Πλέον, η 24χρονη κοπέλα έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα ενάντια στην εταιρία που κατασκευάζει το ταμπόν που φορούσε, έχοντας ως απώτερο σκοπό την πλήρη ενημέρωση των γυναικών για τους πιθανούς κινδύνους!

Όλα συνέβησαν στις αρχές Οκτωβρίου του 2012. Η Λόρεν είχε προγραμματίσει να πάει σε ένα πάρτι που διοργάνωνε μια καλή της φίλη, επίσης μοντέλο. Το πρωί όταν ξύπνησε διαπίστωσε πως της είχε έρθει η περίοδος της. Έσπευσε λοιπόν και πήρε ένα κουτί ταμπόν. Την ίδια μάρκα ταμπόν που χρησιμοποιούσε πάντα από τότε που ήταν έφηβη.

Ωστόσο, στο πάρτι ένιωθε χάλια. Πονούσε το κεφάλι της, πονούσαν τα χέρια της και όλο το σώμα της, σαν να την είχε χτυπήσει κάποιος. Έτσι, πήγε σπίτι της και εκεί έχασε τις αισθήσεις της. Για μια ολόκληρη ημέρα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα κανενός. Η μητέρα της ανησύχησε και ενημέρωσε την αστυνομία. Ύστερα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί άνοιγαν την πόρτα του σπιτιού της και μαζί με τη μητέρα της την αντίκρισαν πεσμένη, αναίσθητη στο πάτωμα. Είχε πάθει έμφραγμα. Όταν την άγγιξαν, ψηνόταν στον πυρετό.

29B7761B00000578-3128606-Charmed_life_At_age_24_before_her_ordeal_Lauren_Wasser_left_pict-m-2_1434584092953.jpg
Η Λόρεν μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο St John στο Λος Άντζελες και η κατάστασή της ήταν πολύ κρίσιμη. Τα εσωτερικά της όργανα είχαν μεταβληθεί σε μια άμορφη μάζα. Σάπιζαν με ταχείς ρυθμούς. Οι γιατροί βρήκαν το ταμπόν που φορούσε και το έστειλαν στα εργαστήρια για αναλύσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν  «Τοξικό σύνδρομο σοκ», ή αλλιώς TSS. Μολύνθηκε από σταφυλόκοκκο και αμέσως η μόλυνση κατέφαγε το σώμα της. Το ταμπόν και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο, έγιναν η ιδανική πύλη εισόδου της μόλυνσης στα εσωτερικά όργανα του μοντέλου.

Αν και οι  γιατροί κατάφεραν να «καθαρίσουν» το κορμί της από τη μόλυνση, το αίμα σταμάτησε να κυκλοφορεί στα πόδια της με αποτέλεσμα να αρχίσουν να σαπίζουν!

Στη συνέχεια, την μετέφεραν σε ειδικό θάλαμο με υπερβαρικό οξυγόνο και κατάφεραν να κυκλοφορήσει το αίμα. Όμως το δεξί πόδι από το γόνατο και κάτω είχε σαπίσει με αποτέλεσμα οι γιατροί να το ακρωτηριάσουν!

star.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ