ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ» ΙΔΕΩΝ!!

«Ιδιοκτήτης στην ΑΕΛ δεν υπάρχει γιατί δεν μπορείς να είσαι ιδιοκτήτης ιδεών, εξάλλου όσο λιγότερο μιλά ο ιδιοκτήτης των μετοχών μιας  ΠΑΕ τόσο ευτυχή είναι και τα γεγονότα που την περιβάλλουν. Εύχομαι λοιπόν η επόμενη συνάντησή μας να είναι με τη λήξη του πρωταθλήματος, όταν θα έχουμε κατακτήσει και τον τίτλο!»

Με τα λόγια αυτά υποδέχτηκε σήμερα τους δημοσιογράφους στα γραφεία της ΠΑΕ ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, στο πλαίσιο της παρουσίασης του τεχνικού τιμ αλλά και της πρώτης μεταγραφής των «βυσσινί» Τζόελ  Τσιμπάμπα  στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αναφερθεί σε «όνειρα» αφού είναι άνθρωπος των πράξεων, έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών της ΑΕΛ και υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια «… σαφώς θα γίνουν και λάθη, ωστόσο στόχος είναι αυτά να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο δέσιμο και τη συνεργασία όλων «… ώστε να είμαστε μια οικογένεια αλλά ποδοσφαιρικά να γίνουμε ένα πολεμικό άρμα!»

Κλείνοντας και αναφερόμενος στην επιλογή Ντόστανιτς  για το «τιμόνι» της ΑΕΛ υπογράμμισε πως προχώρησε σε επιλογή Σέρβου «… έξω από προπονητές που συνεργάστηκαν με ομάδες της διαπλοκής», για να συμπληρώσει με νόημα πως «… πρόκειται για ένα γνώστη της προπονητικής, έντιμο και Σέρβο που δεν έκανε την εθνικότητά του… επάγγελμα».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ TEAM

Το «δεξί» χέρι και άμεσος συνεργάτης του κ. Κούγια, τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Θ. Κυπαρίσσης παρουσίασε τους συνεργάτες του κ. Ντόστανιτς, ο οποίος θα δουλέψει με βοηθό τον κ. Κατσάρα, γυμναστή τον κ. Μαντζιώκα, προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Τσότσα, ενώ προπονητής Νέων αναλαμβάνει ο Κ. Κολομητρούσης.

ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ: ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Σε δηλώσεις του ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ έκανε λόγο για μια μεγάλη ομάδα, περιγράφοντας παράλληλα και την αγωνιστική του φιλοσοφία.

«Είναι τιμή μου που ήρθα στην ΑΕΛ, έχω δει  τους ποδοσφαιριστές και γνωρίζω ακριβώς τι χρειαζόμαστε. Κάνουμε μια νέα ομάδα ξεκινώντας από το μηδέν, πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα και δεν έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 26 Ιουλίου σε τόπο που θα επιλέξουμε άμεσα, ενώ σαν προπονητής είμαι λάτρης του πιεστικού ποδοσφαίρου με κατοχή της μπάλας και έτσι θα δουλέψουμε για ένα σύνολο ελκυστικό στους φιλάθλους, ασχέτως εάν σε κάποια παιχνίδια ίσως χρειαστεί να κοιτάξουμε μόνο τη σκοπιμότητα του αποτελέσματος»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του 27χρονου σέντερ φορ  Τζόελ  Τσιμπάμπα  που αποτελεί και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ