ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  70

Ψηφοφορία ήταν και πέρασε, ψηφοφορία ήταν και πάει ακροατή μου και πάμε γι’ άλλα, τουτέστιν έφτασε και ο ανασχηματισμός και κυρίες και κύριοι… ραφτείτε! Και άντε τώρα ως εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της να το «ράψεις»!

Δεν θα πω πολλά υποψιασμένε μου, μα όσο να πεις κάποιες απορίες μου γεννήθηκαν.

Να φερ’ ειπείν, έχω άγνωστες λέξεις, τι θα πει «προαπαιτούμενο»  διαπραγμάτευσης? Πως δηλαδή μπορείς να το κουβεντιάσεις με το συνομιλητή να απαιτεί εκ των προτέρων και εν πάση  περιπτώσει τότε προς τι η διαπραγμάτευση? Μήπως δεν είναι δημοκρατικό, να ανησυχήσω ή να εφησυχάσω κοιμώμενη τον ύπνο του Μανδραγόρα με… μαξιλάρι τη ρήση των θεσμών «τι δημοκρατικό, εδώ έχουμε να κάνουμε με θέματα οικονομίας και πολιτικής», που από μόνες τους ως έννοιες δεν περικλείουν τη λέξη?

Μπερδεύτηκα, δεν το κρύβω! Είναι και κείνο το «εθνικός ηγέτης» του Αδώνιδος  για τον Τσίπρα  που με θορύβησε, τι να πω?

Από την άλλη μπλέχτηκα με τις συνιστώσες και τις πλατφόρμες, που δεν γνωρίζει η αριστερά τους τι ποιεί η αριστερά όπως κάθεται ο Λαφαζάνης!

Δηλαδή ρε σύντροφοι είμαστε κατά των μέτρων της κυβέρνησης αλλά υπέρ της κυβέρνησης που έφερε τα μέτρα και εν πάση περιπτώσει η απεργία των φαρμακείων έληξε?

Και συ πάλι ρε σύντεκνε Μιχελογιαννάκη  μας αποτέλειωσες! Με τις ώρες στα κανάλια να διαβάζεις τσιτάτα υπέρ του «όχι» για να ψηφίσεις… «ναι»?

Τι έγινε ορέ, πως βρέθηκες από το «ψωμί του ιδρώτα» να καταπίνεις αμάσητο «τον άρτο της εξάρτησης»?

«Δεν εματάγινε  μαθές τέτοιο κουτί ρημάδι, όχι να ρίχνεις το πρωί το ναι να βγάζει βράδυ!», που θα σου τραγουδάγανε στη λεβεντογέννα, από την ύψιστη δημοκρατικά διενέργεια δημοψηφίσματος ορμώμενοι βεβαίως-βεβαίως!

Και ύστερα σου λέει όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αμ δε!!

Όπως και να’ χει τα μέτρα πέρασαν πανηγυρικά και… φωτιά στα μπατζάκια μας, εκτός πια και αν με την «πρώτη φορά αριστερά» καιγόμαστε ειδυλλιακά στη… χόβολη!

Κοιμηθείτε ανάσκελα εθνοπατέρες και μη και πάμε… νανούρισμα. ΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ, από τον ομότιτλο δίσκο. Τραγούδι του Λουδοβίκου των Ανωγείων με τις ευχές της εκπομπής για «καλά ξυπνητούρια»!!

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ