Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Πληθαίνουν καθημερινά οι φωνές όλων εκείνων που πιστά δεμένοι στο άρμα των νεοφιλελεύθερων, καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών προτείνουν τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας στην Ελλάδα για την εφαρμογή των μνημονίων.

Αγνοώντας προκλητικά την προ 6 μηνών εντολή του ελληνικού λαού για άλλες πολιτικές όλοι αυτοί που εμφανίζονται σήμερα να κόπτονται για τη σωτηρία της χώρας, επιχειρούν να αποκρύψουν την αποτυχία των μνημονιακών πολιτικών φορτώνοντας την στην 6μηνη διακυβέρνηση Τσίπρα και στην επιλογή του λαού και έρχονται να προτείνουν μια νέα κυβέρνηση στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι όλων των μνημονιακών κομμάτων και τεχνοκράτες, εκφραστές των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και πιστοί υπηρέτες του τραπεζικού συστήματος.

Ποιοι όμως θα σώσουν τη χώρα και πώς;

Προτείνοντας λοιπόν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας εννοούν ότι θα πρέπει αυτή να στηρίζεται στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ κόμματα που και κυβέρνησαν 40 χρόνια και ευθύνονται για μια σειρά μεγάλων σκανδάλων που οδήγησαν σε λεηλασία τον εθνικό μας πλούτο, που άλωσαν το κράτος μετατρέποντάς το σε κομματικό μετερίζι, που κυβέρνησαν χαοτικά, με γνώμονα το ατομικό και το κομματικό συμφέρον.

Πώς λοιπόν αυτοί σήμερα θα ενδιαφερθούν για τη σωτηρία της χώρας, όταν δεν βρήκαν την αξιοπρέπεια και το σθένος να ζητήσουν συγνώμη από το λαό ως όφειλαν;

Στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας εννοείται ότι θα μετέχει και το Ποτάμι κόμμα –εκφραστής των μεγάλων συμφερόντων και της διαπλοκής που έχει ενδυθεί την προβιά του νέου και του άφθαρτου αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ με το κομμάτι εκείνο που δείχνει υποταγή στις επιταγές των δανειστών και των τραπεζιτών της Ε.Ε.

Αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους όποιους τεχνοκράτες επιλέξει το διευθυντήριο της Ε.Ε. τότε με σιγουριά μπορούμε να μιλάμε για μια κυβέρνηση υπηρέτη των μεγάλων συμφερόντων που τους μόνους που θα συνεχίζει να σώζει είναι οι Τράπεζες και οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου ντόπιου και ξένου, ξεπουλώντας ότι απέμεινε από τον εθνικό μας πλούτο και αλυσοδένοντας το λαό με νέα χρέη και δυσβάσταχτες υποχρεώσεις.

Ολοι λοιπόν οι δήθεν κοπτόμενοι για τη σωτηρία της χώρας και του λαού, με ζήλο αποκρύπτουν τον πραγματικό υπαίτιο της εθνικής μας τραγωδίας που δεν είναι άλλος από τις αντιλαϊκές πολιτικές λιτότητας και ασφυξίας που οδήγησαν σε βίαιη φτωχοποίηση την ελληνική κοινωνία σε κατάρρευση το κοινωνικό κράτος και τον παραγωγικό ιστό και οι οποίες δυστυχώς θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται όσο κόμματα και κυβερνήσεις θεωρούν πανάκεια την παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην ευρωπαϊκή ένωση του κεφαλαίου και των τραπεζών και δεν αναζητούν λύσεις εθνικής αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας που θα μπορέσουν να φέρουν ανάπτυξη μετά από ένα δύο δύσκολα χρόνια προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Πάντως όσο και να θέλουν να κρύψουν την αλήθεια η πραγματικότητα τους διαψεύδει και τους ξεσκεπάζει καθημερινά. Επέβαλαν και συνεχίζουν να επιβάλουν εξωπραγματική φορολόγηση με αποτέλεσμα αντί να αυξάνονται τα δημόσια έσοδα να αυξάνονται θεαματικά οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία (1 δισ. μηνιαίως) και προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οποια κυβέρνηση και να επιβάλουν δανειστές και συμφέροντα οι πολιτικές θα είναι ίδιες και αποτυχημένες και το μόνο που θα πετύχουν είναι να παγιώσουν το αίσθημα της αμφισβήτησης της λαϊκής κυριαρχίας όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις εκλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ