ΜΑΣ «ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ» ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ-ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ!

Ανακοινώθηκε πριν από 4 μέρες, οι υπογραφές για 3ετές συμβόλαιο «έπεσαν» και σήμερα όλοι μαζί τραγουδάμε το… «Που’ σαι Θανάση». Με απόφαση Ντόστανιτς  «κόπηκε» μαθαίνουμε ο 21χρονος Θανάσης Πατινιώτης, αφού ο Σέρβος διαπίστωσε «φορτωμένη» την πλευρά του και απεφάνθη πως δεν τον χρειάζεται, ακυρώνοντας έτσι τη μεταγραφή του!

Δείγμα θετικό  τουλάχιστο όσον αφορά τον προγραμματισμό δεν το λες, ωστόσο θα μας επιτρέψετε να διατηρούμε επιφυλάξεις. Βλέπετε υπάρχει παρασκήνιο και οφειλές της Παναχαϊκής  προς τον παίκτη, άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος-επισήμως τουλάχιστο-που ο συμπαθής Κερκυραίος δεν ακολούθησε την αποστολή στο Καρπενήσι.

… «ΡΑΔΙΟ-ΦΟΝΙΚΟΣ» ΓΙΑ ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ

Τίτλοι τέλους και για τον Μίλαν  Μπόγιοβιτς, που μετά το σήριαλ  της απαγόρευσης εισόδου του στη χώρα, η «σεμνή» τελετή ολοκληρώνεται με παρέμβαση Κούγια  σε τοπικό ραδιόφωνο!

Κάνοντας λόγο για «… υψηλό συμβόλαιο στο οποίο δεν ανταποκρίθηκε και για κάποια γκολ σε παιχνίδια… άνευ σημασίας» ο Αλέξης Κούγιας  μιλώντας στο ok radio ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με το Σέρβο.

Υ.Γ. Σημειολογικά να θυμίσουμε πως σήμερα η ΑΕΛ δίνει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τα… Άγραφα!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ