«ΕΠΙΜΟΝΗ» Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ!!

Χαρακτηριστικά… επίμονη η κληρωτίδα για την Ολύμπια Λάρισας αφού και η νέα κλήρωση της ΕΟΚ για τον Όμιλο του Βορρά μετά την αποχώρηση του Α.Σ Όλυμπος Κορδελιού την έφερε και πάλι αντιμέτωπη με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών!

Οι «πορτοκαλί» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΣ  σε εκτός έδρας αναμέτρηση(12.00) , στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου.

ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Εξάλλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Βόλο και την εύκολη επικράτηση απέναντι στη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου, η Ολύμπια καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς που προχώρησε στη διοργάνωση μετά τη νίκη του με σκορ 79-59 απέναντι στους Τιτάνες Δράμας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 14.00, στο κλειστό της Νεάπολης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗ

Σχολιάζοντας το ματς κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου αλλά και τη νέα κλήρωση μετά την αποχώρηση Κορδελιού η κόουτς των «πορτοκαλί» Αφροδίτη Αραπατσάνη  μιλώντας στο paidis. com τόνισε τα εξής:

«Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας που ακόμη ψάχνει τα «πατήματά» της στο γήπεδο. Η νεανική και ενθουσιώδης ομάδα της Νίκης μετέτρεψε την αναμέτρηση σε ένα καλό… φιλικό για μας, ενώ περισσότερα συμπεράσματα θα βγουν μέσα από αγώνες με πιο ισχυρούς και έμπειρους αντιπάλους. Θέλουμε δουλειά αλλά αισιοδοξώ για το καλύτερο. Όσον αφορά για την αποχώρηση του Κορδελιού δυστυχώς η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την αδιαφορία παραγόντων για το γυναικείο μπάσκετ οδηγούν σε τέτοια αποτελέσματα, φοβάμαι δε και για  νέες αποχωρήσεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος!»

Ειρήνη Παπουτσή.

Φωτο: onvolos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ