ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΟΥΝΟ

Τις πληγείσες περιοχές στην τοπική κοινότητα Μικρού Βουνού από την ανεμοθύελλα και την έντονη βροχόπτωση της προηγούμενης Τετάρτης,  επισκέφθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Δεσπόπουλος οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Β. Βισβίκης και Σ. Καλέτσιος συνοδευόμενοι

OLYMPUS DIGITAL CAMERAαπό τον πρόεδρο της κοινότητας Ν. Αδαμούλη, τον διευθυντή αγροτικής οικονομίας της περιφέρειας Θεσσαλία Π. Καλφούντζο,  τον προϊστάμενο και τον επόπτη του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Λάρισας Μ. Λιόντο, Σ. Σπυρόπουλο και την εκτιμήτρια των ΠΣΕΑ Δ. Κούργια.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν κυρίως καλλιέργειες, τις στεγασμένες εγκαταστάσεις των κτηνοτρόφων και γεωργικές αποθήκες εντός του χωριού. Οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση για τις ζημιές που υπέστησαν από την ανεμοθύελλα και την έντονη βροχόπτωση οι καλλιεργείς της περιοχής.  Οι παραγωγοί μπορούν να δηλώσουν τις ζημιές που υπέστησαν στους γεωπόνους του Δήμου Κιλελέρ στο κτήριο του παλαιού δημαρχείου της Νίκαιας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους γεωπόνους του Δήμου Κιλελέρ στα τηλέφωνα 2410 921214 και 2410921330.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com