«ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

Έσπευσαν να μας δικαιώσουν πλήρως τα κορίτσια της Αφροδίτης Αραπατσάνη  όταν γράφαμε πως «η πρεμιέρα  κρύβει παγίδες» αλλά και πως περιμένουμε να πιστοποιήσουν  εντός γηπέδου την αγωνιστική ανωτερότητά τους, αφού μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο κλειστό των Ιωαννίνων επικράτησαν τελικά του τοπικού ΠΑΣ με σκορ 77-80

για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Αμφίρροπη η αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο με τις «πορτοκαλί» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το +7 και να κρατούν το… καλό για το τρίτο 10λεπτο όπου «πατώντας γκάζι» απογείωσαν τη διαφορά στο +20 για να κλείσουν προηγούμενες με 42-59.

Ολιγωρίες στην άμυνα, αβίαστα λάθη και χαλαρότητα έδωσαν «δικαιώματα» στη σκληροτράχηλη και πεισμωμένη ομάδα του ΠΑΣ που με «μεγάλα» σουτ της Ντόκου  και της Σαρηγιαννίδου  αλλά και καθοριστικούς πόντους της Μεντεσίδου  έφεραν το παιχνίδι στο 72-75 διεκδικώντας μάλιστα με τρίποντο και την ισοφάριση!

Οι φωνές της Αραπατσάνη  και ένα καθοριστικό γκολ-φάουλ της Χαβαλέ 17’’ πριν το τέλος έκαναν το 72-78 και οδήγησαν την Ολύμπια σε ένα μεγάλο όπως εξελίχθηκε «διπλό»!!

Κουτσουνούρη, Χαβαλέ, Δεληγιάννη και Κυριτσάκα  ξεχώρισαν για τις «πορτοκαλί», με όλες τις αθλήτριες να καταθέτουν «ψυχή» στο τέλος για την κατάκτηση του «ροζ φύλλου».

Στα αξιοσημείωτα της 1ης αγωνιστικής η διακοπή του αγώνα στις Συκιές ανάμεσα στον Παναθλητικό  και τις Σέρρες λόγω βροχής! Γεμάτο νερά το παρκέ του κλειστού με την οροφή να… στάζει σε πολλά σημεία, έπρεπε να έρθει ο τραυματισμός αθλήτριας των γηπεδούχων για να αναγκαστούν οι διαιτητές 4:34 πριν τη λήξη του πρώτου 10λέπτου να διακόψουν οριστικά την αναμέτρηση!!

Επόμενος αντίπαλος για τα κορίτσια της Ολύμπιας η ομάδα του Παναθλητικού  σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την  ερχόμενη  Κυριακή 18/10, στο κλειστό της Νεάπολης.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 30-37, 42-59, 77-80.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αραπατσάνη): Νταουντάκη 2, Δεληγιάννη 13, Κουτσουνούρη 19 (1), Χαβαλέ 23 (4), Κυριτσάκα 13 (2), Σουλιώτη 8, Καλλίδου 2, Ντριστέλλα, Ράπτη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ