ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑμεΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το διοικητή των νοσοκομείων της Λάρισας Κώστα Καραμπάτσα επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 26-10 ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας ΑΜΕΑ Θεσσαλίας κ. Ράλλης Τσιουλάκης. Στο επίκεντρο της συζήτησης το ζήτημα της προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία στα δημόσια νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Ο κ. Τσιουλάκης που πρόσφατα ανακηρύχθηκε διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα της διατριβής του την προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία σε δημόσιες δομές υγείας, παρουσίασε στο διοικητή, αλλά και στη διοικητική διευθύντρια του ΠΓΝΛ κ. Ελ. Μαλισιώτου που ήταν παρούσα στη συνάντηση,  συγκεκριμένο πλαίσιο καινοτόμων προτάσεων για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών των νοσοκομείων , τόσο σε συμβατικό όσο και σε ηλεκτρονικό επίπεδο, με στόχο καλύτερες παροχές προς πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της αναπηρίας τους.

Τα στελέχη του νοσοκομείου , αφού συγχάρηκαν τον κ. Τσιουλάκη για την πρωτοπόρο ερευνητική και κοινωνική του δράση, υποσχέθηκαν να προωθήσουν συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο αναβάθμισης υποδομών, με τη συνδρομή και εξειδικευμένων επιστημόνων και εκπροσώπων της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com