5 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, 5 άτομα (ένας 19χρονος, δύο 21χρονοι ένας 35χρονος και ένας 25χρονος), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία

για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον 35χρονο, τον 21χρονο και τον 25χρονο, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 35χρονου, εντός της οποίας βρίσκονταν οι τέσσερις ημεδαποί, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :

  • πέντε νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (220,6) γραμμαρίων,
  • μικροποσότητα σπόρων κάνναβης,
  • δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές,
  • τρίφτης κάνναβης,
  • τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (675) ευρώ.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στην προαναφερόμενοι οικία, ο 19χρονος απέρριψε στο πάτωμα μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (0,6) γραμμαρίων, την οποία προμηθεύτηκε από κοινού με τον 21χρονο από τους άλλους δύο ημεδαπούς.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του 35χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας γεμιστήρας πιστολιού, κενός φυσιγγίων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 25χρονου αλλοδαπού, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (23) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (420) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ