Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της 12ης Νοέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου απευθύνει με ανακοίνωσή της η οργάνωση Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Σε μια Ευρώπη που πνίγει τον ανθρωπισμό της και την αλληλεγγύη της στα νερά της Μεσογείου, υπάρχει η Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Κόντρα στα νεοφιλελεύθερα μεγαθήρια της σημερινής ευρωπαΐκής πραγματικότητας και στους πιστούς υπηρέτες τους, το ενδοχώριο μιντιακό και πολιτικό κατεστημένο, υπάρχει μια κυβέρνηση που μάχεται και διαπραγματεύεται για τους αδύναμους, τα θύματα της σημερινής κρίσης. Αυτή είναι η αλήθεια, η μία και μόνη αλήθεια.

Οι εργαζόμενοι, με τις κινητοποιήσεις τους μπορούν να αποτελέσουν τον καταλυτικό παράγοντα για την αλλαγή των συσχετισμών, προκειμένου το κοινωνικό μέτωπο να κάμψει αξιώσεις και προαπαιτούμενα, διαμορφώνοντας ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες την δική του αδιαπραγμάτευτη ατζέντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, συνταξιούχους, άνεργους/ες, νέους και νέες να συμμετάσχουν μαζικά στην αυριανή απεργία  και να βροντοφωνάξουν ένα ισχυρό «παρών», στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Λάρισας που θα γίνει στην Πλατεία Ταχυδρομείου στις 10 το πρωί”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com