ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ: ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ

Με επιτυχία παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο της έκθεσης polis, η υποψηφιότητα της Λάρισας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2021.

Σχετικές ανακοινώσεις έκαναν στα ΜΜΕ ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμου και Επιστημών κ. Πάνος Σάπκας και ο εκτελεστικός διευθυντής της υποψηφιότητας κ. Γιώργος Σάρλης.

Η προετοιμασία της Λάρισας, ολοκληρώνεται με το διεθνές Συμπόσιο «Ατζέντα 2021: ο Πολιτισμός στην Περιφέρεια», που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Μύλο 1927.

Χαιρετισμούς στο Συμπόσιο θα απευθύνουν ο πρέσβης της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα RabmanMustafayen, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός και ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Λεωνίδας Αντωνακόπουλος.

Στη συζήτηση με θέμα «Χρηματοδοτώντας τον πολιτισμό στην περιφέρεια» θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα Θανάσης Βακάλης, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος AtticaVentures A.E. Γιάννης Παπαδόπουλος, η πρόεδρος ιδρύματος κρατικών υποτροφιών Εύη Μπάσδρα και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων Πάνος Σάπκας

Την αποφώνηση του συμποσίου θα κάνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Υποψηφιότητας της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 Γιώργος Βουλγαράκης, ενώ το συντονισμό έχει αναλάβει η διευθύντρια επικοινωνίας και προβολής της υποψηφιότητας Όλγα Σταυροπούλου.

Σε ότι αφορά στην κατάθεση του φακέλου αυτή θα γίνει μέχρι τα τέλη του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ