ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Εν  όψει του εκτάκτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 1-12-2015 στην Αθήνα,  συνήλθε σήμερα  27-11-2015 η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

PED2Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΘ κ. Κωτσός ήταν ο κύριος εισηγητής και αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα των ΟΤΑ , στις δραστηριότητες της ΠΕΔΘ κάνοντας και συγκεκριμένες αναφορές στην οικονομική διαχείριση της ΠΕΔΘ. Εισηγητής επίσης ήταν ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου κ. Κουφογάζος Γ. , δημοτικός σύμβουλος  Δήμου Πύλης ο οποίος έκανε τον Οικονομικό Απολογισμό της ΠΕΔΘ.

Τοποθετήθηκαν στη συνέχεια οι επικεφαλείς των παρατάξεων , ο δήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Καλογιάννης , ο δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κ. Τσιαντής, κι ο επικεφαλής της Λαϊκής Παράταξης κ. Καΐκης , δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων .Τοποθέτηση έκανε στη συνέχεια  ο δήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου , ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Νταής και ο κ. Σαρρής Μάνθος μέλος του Δ.Σ της ΠΕΔΘ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων.

Θέση της Γ.Σ της ΠΕΔΘ είναι : η διεκδίκηση ισότιμης σχέσης μεταξύ κράτους και Αυτοδιοίκησης, απόδοση στο ακέραιο των παρακρατηθέντων στην Τ.Α. εκ μέρους της κυβέρνησης, βελτίωση της καταστατικής  θέσης των αιρετών , απόδοση ποσών που αφορούν στις μεταφερόμενες δομές και άλλα οικονομικά και διοικητικά ζητήματα για τα οποία ο πρόεδρος της ΠΕΔΘ  κ. Κωτσός θα αναφερθεί στην τοποθέτησή του στο Έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ .

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com