ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ…

Ξεφτίλα, ταπείνωση, βαριά ήττα και χίλια δυο άλλα ήταν μερικά μόνο από τα όσα έχουν γραφεί από χθες που ο πίνακας του ARENA αποτύπωσε το εμφατικό είναι η αλήθεια 0-5 της ΑΕΚ απέναντι στην ΑΕΛ για το ματς Κυπέλλου και την «πρωτιά» στον όμιλο.

Το «τσαλακωμένο» πρεστίζ της ομάδας σαφώς και δεν χαροποίησε κανέναν με αποτέλεσμα να μη λείψουν οι γκρίνιες για τους παίκτες και οι χαρακτηρισμοί και οι κριτικές για το «ανεκδιήγητο» rotation του Ντόστανιτς!

Απόφαση της διοίκησης και του Θ. Κυπαρίσση η χρησιμοποίηση νέων παικτών σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ που ζητά ωστόσο συγγνώμη από τον κόσμο έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο ντέρμπι με τα γειτονικά Τρίκαλα.

Όσο για τον κόουτς, δυσαρεστημένος ο Σέρβος με την απόδοση επιμένει στη φιλοσοφία του «πάμε παρακάτω» και δεν έχει άδικο.

Θα το ξαναγράψουμε, «βαρύ» το σκορ μα αν δε δώσεις ευκαιρίες σε τέτοια ματς τότε πότε;

Δεν θα σταθούμε καν στις επιλογές Πογέτ θεωρώντας πως και κείνος ψάχνει ακόμη τα πατήματά του δοκιμάζοντας πράγματα, οι Λαμπρόπουλος, Πάτο και Κουτσιανικούλης είχαν καλές στιγμές, ενώ κέρδος θα πρέπει να θεωρείται και η εμφάνιση του νεαρού Πατσιογιώργου που τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις είπε «όχι» σε επιθετικούς κλάσης ξεδιπλώνοντας δείγματα του ταλέντου του.

Ηρεμία και συγκέντρωση στο στόχο είναι η «συνταγή» και η απάντηση στους… Μουρίνιο της εξέδρας και ας μην ξεχνάμε πως και ο special one απολύθηκε και εν πάση περιπτώσει «όσα ξέρει ο νοικοκύρης…»

Υ.Γ Όσο για την αντίδραση ορισμένων να γιουχάρουν τον Κοντοχρήστο που αντάλλαξε φανέλα με το Μπουονανότε της ΑΕΚ να θυμίσουμε σε κάποιους πως καλό το «οπαδιλίκι» αλλά να’ χει και όρια, έλεος πια με το ΑΕΛόμετρο, ο αθλητισμός είναι γιορτή!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ