ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ! (ΦΩΤΟ)

Κοσμοπλημμύρα στους κεντρικούς πεζόδρομους και τις πλατείες της Λάρισας με την πόλη να κινείται σε φουλ χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και το Δήμο, την Περιφέρεια αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο  να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους διοργανώνοντας και φέτος εκδηλώσεις, συναυλίες και ανταλλάσσοντας δώρα και ευχές με όλους!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δεκάδες Λαρισαίοι απόλαυσαν την Κυριακάτικη λιακάδα έχοντας την ευκαιρία να χαρούν το δωρεάν λούνα παρκ και να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στο παγοδρόμιο υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους του Μουσικού Σχολείου, ενώ δεκάδες περίπτερα του «παραδοσιακού χωριού» αλλά και φορέων και συλλογικοτήτων άνοιξαν τις πόρτες τους σε προσφορές και πράξεις αλληλεγγύης για ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πλημμύρισε παιδικές φωνές από το πρωί η πλατεία Ταχυδρομείου με τους λιλιπούτειους Λαρισαίους να δίνουν… βροντερό παρών στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας και του Εμπορικού Συλλόγου με τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και τον πρόεδρο του ΕΣΛ Γ. Τσιαπλέ να μοιράζουν δώρα ανταλλάσσοντας ευχές με μικρούς και μεγάλους.

Νωρίτερα εντυπωσίασε η εμφάνιση του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας που πλημμύρισε την πλατεία με χριστουγεννιάτικες νότες και κάλαντα από όλη την Ελλάδα, με τα παιδιά να ζωγραφίζουν τις χριστουγεννιάτικές κάρτες τους, να αφήνουν τις ευχές τους και να επιδίδονται σε παιχνίδια και κυνήγι θησαυρού με την απαραίτητη παρουσία ξωτικών και Αϊ-Βασίλη!

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν «Το χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και η κίνηση “SAVE MORAS” που αφορά στην προώθηση δωρεάς μυελού των οστών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ