ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, του δήμου Λαρισαίων αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας υψηλότερου επιπέδου, θα προβεί σε αλλαγές των προγραμμάτων αποκομιδής

ώστε να αντεπεξέλθει στην αυξημένη κίνηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αλλά και σε όλη την έκταση του Δήμου Λαρισαίων. Στο πλαίσιο αυτό θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Τα συνήθη προγραμματισμένα πρωινά δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων των συνοικιών της Πέμπτης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, καθώς και τα αντίστοιχα προβλεπόμενα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς).
  • Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς: θα εργαστεί αυξημένη η απογευματινή βάρδια αποκομιδής καλύπτοντας και τα δρομολόγια της νυχτερινής βάρδιας για την αποκομιδή στο ευρύτερο κέντρο της πόλης..
  • Σάββατο & Κυριακή 26-27/12 καθώς και 02-03/01: η Υπηρεσία θα εργαστεί με επιπλέον (από τα συνήθη Σαββατοκύριακα) αριθμό δρομολογίων καλύπτοντας τις ανάγκες αποκομιδής κεντρικών τομέων της πόλης..
  • Τις ημέρες που θα ισχύει το εορταστικό ωράριο: Η Υπηρεσία θα εργάζεται με αυξημένο προσωπικό οδοκαθαρισμού καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας (έως και τις απογευματινές ώρες με το κλείσιμο της αγοράς), κυρίως στο εμπορικό κέντρο, κεντρικούς δρόμους, πλατείες, αλλά και όπου αλλού κρίνεται αναγκαίο.

Προκειμένου να διατηρήσουμε το κέντρο και τις συνοικίες της πόλης καθαρές, παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες να μη βγάζουν απορρίμματα, ανακυκλώσιμα υλικά και ογκώδη προς αποκομιδή τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ για τα Σαββατοκύριακα οι κάτοικοι των συνοικών θα πρέπει να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα απορρίπτοντας στους κάδους μόνο ότι δεν μπορούν να αποθηκεύσουν προσωρινά στις οικίες τους.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόησή τους και για την βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων για τη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης και εύχεται σε όλους τους Δημότες καλές γιορτές και καλή χρονιά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com