ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ;

Ερωτήματα προς το Ποτάμι και κυρίως προς το βουλευτή Λάρισας του κόμματος Κ. Μπαργιώτα με αφορμή την παρουσία του Στ. Θεοδωράκη στην Ισπανία και τη χθεσινή του εμφάνιση στο Mega απευθύνει η οργάνωση Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι ο Στ. Θεοδωράκης χθες δεν εμφανίστηκε ως αρχηγός του κόμματος αλλά ως ανταποκριτής του καναλιού.

Στο κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα παρακάτω:

Η παρουσία του κ. Θεοδωράκη στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι κάτι σύνηθες, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη εμφάνιση του κ. Θεοδωράκη, παρουσιάζει ενδιαφέρον, γιατί ο αρχηγός του ΠΟΤΑΜΙΟΥ βρισκόταν στην Ισπανία, όπου μετέδιδε ειδήσεις, σχετικές με τις ισπανικές εκλογές. Καλείται, λοιπόν, ο κ. Μπαργιώτας, βουλευτής Λάρισας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, να διαφωτίσει τους πολίτες, σχετικά με το ποιος πλήρωσε τα έξοδα του ταξιδιού του αρχηγού του κόμματος του, στην Ισπανία.

Πιθανές απαντήσεις:

Το MEGA, το οποίο, όπως είναι γνωστό, πληρώνει καλά τους εργαζόμενους του.

Οι ψηφοφόροι (μέλη και φίλοι του ΠΟΤΑΜΙΟΥ) με τις συνδρομές τους, οι οποίοι προφανώς, θα είναι ευχαριστημένοι από την εξαιρετική ανταπόκριση που μετέδωσε ο αρχηγός τους στο MEGA.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες, οι οποίοι μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, χαίρονται πάντα, να χρυσοπληρώνουν τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, όταν εμφανίζεται-για μια ακόμη φορά-στο MEGA.
Αναμένουμε-όχι μόνο “παραλλήλως” αλλά και “διαγωνίως”-τη «διάγνωση» του κ. Μπαργιώτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ