ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στη Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα.

Κατά την έξοδό του από την Μητρόπολη και παρουσία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη, έκανε την εξής δήλωση:

«Στέλνω τις πιο ολόθερμες ευχές μου για το 2016. Με το ξεκίνημα του νέου χρόνου θα μείνουν οριστικά στο παρελθόν τα πέτρινα χρόνια που επέβαλαν στον ελληνικό λαό οι κυβερνήσεις Παπαδήμου, Παπανδρέου και Σαμαροβενιζέλου.

Το τέλος αυτής της χρονιάς θα βρει την πατρίδα μας σε μια τροχιά πραγματικής ανάπτυξης.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κλείνοντας τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την τριετή συμφωνία εξόδου από την κρίση που υπέγραψε με τους θεσμούς, θα περάσει αμέσως μετά την πρώτη αξιολόγηση, στον επαναπροσδιορισμό και διευθέτηση του χρέους όπως το αξιολογούν όλοι εκείνοι που βλέπουν το σημερινό του αδιέξοδο, με εξαίρεση τις γνωστές ανθελληνικές δυνάμεις της Ευρώπης που εξακολουθούν να φέρονται με κόμπλεξ και μίσος απέναντι στην Ελλάδα μας, με πρόθυμους ημεδαπούς υπηρέτες.

Η συνέχεια θα είναι η εκταμίευση του εμπροσθοβαρούς αναπτυξιακού πακέτου των 35 δις Ευρώ που θα ανοίξει δουλειές, θα ανοίξει θέσεις εργασίας και θα ρίξει τα χρήματα στην πραγματική Αγορά και όχι στις τσέπες εκείνων που συντηρούσε με πελατειακή σχέση το παλιό δίπολο της εξουσίας, που τρείς φορές το 2015 απέρριψε και καταδίκασε ο ελληνικός λαός.

Η συνεργασία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρό μας και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο θα εξακολουθεί αυτή την κυβερνητική τετραετία να είναι άρρηκτη και αδιατάρακτη, παρά τα περί του αντιθέτου σενάρια που προθύμως προβάλλουν τα γνωστά ΜΜΕ και που διοχετεύουν ένα διασπασμένο κόμμα, ένα απόκομμα και ένα εθνομηδενιστικό κατασκεύασμα που δεν κατάφερε να πιάσει τους στόχους για το οποίο το ίδρυσαν και το πριμοδότησαν εκείνοι που ήθελαν να ελέγξουν την Ελλάδα από μέσα αλλά και από έξω.

Και πάλι χρόνια πολλά. Και όπως αναφέρουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην ιδρυτική μας διακήρυξη, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με οδηγό την Παναγία».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ