ΡΗΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΡΧΩΣΗ

Δεν φαίνεται να ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις η νέα χρονιά για την παράταξη του δημάρχου Τυρνάβου, αφού η κρίση που σοβούσε εδώ και καιρό στους κόλπους της, λόγω συγκεκριμένων συμπεριφορών αλλά και λόγω πολιτικών διαφορών μεταξύ των μελών της φαίνεται ότι αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Ηδη προχθές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής της ΛΑΕ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, Αλέκος Χατζζηκρανιώτης, υπέβαλε την παραίτησή του από το δ.σ. των διαδημοτικών σφαγείων για λόγους που αναμένεται να εξηγήσει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου, με απόφαση του οποίου είχε τοποθετηθεί στο δ.σ. των σφαγείων.

Φυσικά αυτό δεν είναι το μοναδικό σημείο που προκαλεί έντονο προβληματισμό στην ηγετική ομάδα της παράταξης, αφού πολλοί εκτιμούν ότι η διαφωνία του κ. Χατζηκρανιώτη είναι καθαρά πολιτική και μάλιστα φροντίζει να την εκφράζει σε κάθε ευκαρία, όπως άλλωστε έκανε και στην τελευταία συνεδρίαση του δημ. συμβουλίου, από την οποία φρόντισε να απουσιάσει.

Αν μάλιστα επαληθευθούν και άλλες εκτιμήσεις που υποστηρίζουν ότι η ΛΑΕ θα αποσύρει τα στελέχη της από αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν και στον Τύρναβο ανάλογες διαφοροποιήσεις οι οποίες το σίγουρο είναι ότι δεν θα εκδηλωθούν μόνο από τον κ. Χατζηκρανιώτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ