ΑΝΕΤΟ 2-0 ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Με ένα επιθετικό μονόλογο που μετουσιώθηκε σε γκολ από τα αποδυτήρια και με το Μπόγιοβιτς να έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τις… Σέρρες η ΑΕΛ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ζακύνθου και να φτάσει στη νίκη με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Μπροστά σε 6.000 περίπου οπαδούς της που γέμισαν παρά το κρύο τις κερκίδες του ARENA οι «βυσσινί» ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από σέντρα του Μονιάκη ο Μπόγιοβιτς «έσπασε» τη μπάλα εκτός περιοχής και ο επερχόμενος Ουρτάδο με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Από δημιουργός εκτελεστής ο Μπόγιοβιτς που στην εκπνοή του ημιχρόνου πήρε το… ριμπάουντ μετά από κόρνερ του Μπουντόπουλου και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ συνεχίζοντας και το προσωπικό του σερί από το ματς με τον Πανσερραικό.

Πολλά τα παράπονα των Λαρισαίων για τη διαιτησία του Πειραιώτη Τσαμούρη που αρνήθηκε πέναλτι σε φάσεις του Κουτσιανικούλη και του Μαρουκάκη, ενώ στη φάση του αγώνα στο 76’ ο Γιάννης Μασούρας πήρε τη μπάλα από την άμυνα, έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή αλλά το τελείωμά του απέκρουσε με δυσκολία ο Πολίτης.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Ντόστανιτς να πανηγυρίζουν μια εύκολη νίκη και τους αντιπάλους τους καθηλωμένους στην «ουρά» της βαθμολογίας να μετρούν μια ακόμη άσχημη εμφάνιση υπό το βλέμμα μάλιστα του νέου τεχνικού τους Ραντίκοβιτς που παρακολούθησε το παιχνίδι από τις κερκίδες του γηπέδου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ