ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

«Την ώρα που η κυβέρνηση παλινδρομεί ανάμεσα στη Σκύλλα της αξιολόγησης και τη Χάρυβδη της πολιτικής ανακολουθίας και εξαπάτησης του ελληνικού λαού, η ανάγκη για εκσυγχρονισμό του πλαισίου, που διέπει τη λειτουργία του οικονομικού μοντέλου της χώρας γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.

Επιστρέφοντας ξανά σε ύφεση, η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι η προτελευταία χώρα της Ευρώπης σε σχέση με τις συναλλαγές, που πραγματοποιεί ένας κάτοχος πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, την ώρα που η φοροδιαφυγή οργιάζει ανεξέλεγκτη». Τα παραπάνω υποστήριξε σε δήλωσή του ο βουλευτής Λαρίσης κ. Χρήστος Κέλλας στο πλαίσιο ερώτησης που κατέθεσε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, με συναδέρφους του, προς τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών.

Ο Λαρισαίος πολιτικός αφού επεσήμανε την ανάγκη παροχής κινήτρων για τη χρήση πλαστικού χρήματος, από πολίτες και επιχειρήσεις, κατέληξε λέγοντας, πως «η αύξηση των δημοσίων εσόδων και η πάταξη της φοροδιαφυγής, δυο θεμελιωδών κεφαλαίων  στην προσπάθεια της χώρας να βγει από τη στενωπό της κρίσης, περνούν αναγκαστικά μέσα και από την χρήση πλαστικού χρήματος.

Ελπίζω η κυβέρνηση να αφήσει το κομμάτι αυτό έξω από τον ιδεοληπτικό της φακό και να εστιάσει στις αναγκαίες εκσυγχρονιστικές τομές που έχει ανάγκη η οικονομία μας».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com