ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ

O Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ,, με το Διοικητικό του Συμβούλιο το Σάββατο 23-1-2016 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Συλλόγου, στην ισόγεια αίθουσα του 1ου Δημοτικού σχολείου του Αμπελώνα.
SKAM2 SKAM3Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. σε όλους τους μαθητές των χορευτικών τμημάτων και στην χοροδιδάσκαλο Ελένη Φλίκα, καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και κάθε ευτυχία – προσωπική και οικογενειακή τους ευχαρίστησε για τις θαυμάσιες εμφανίσεις που έκαναν την χρονιά που μας πέρασε και τους παρότρυνε να συνεχίσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια και το 2016.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε o χορευτής Θεόδωρος Ξάφης, το δώρο που αντιστοιχούσε σε ένα ηλεκτρονικό ρολόι γραφείου .
Το Δ.Σ τα παιδιά και η χοροδιδάσκαλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 08:30 μ.μ στο κέντρο « ΝΕΡΑΪΔΑ » στο 8ο χιλ. Λάρισας Αμπελώνα, στον ετήσιο χορό του Συλλόγου που θα μας παρουσιάσουν ένα μέρος από τους παραδοσιακούς χορούς που διδάχθηκαν, με ζωντανή λαϊκοδημοτική ορχήστρα.

O Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ,, σας περιμένει να τα θαυμάσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί.
Υπενθυμίζουμε ότι αύριο 24-1-2016 ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ,, καλεί τους Απανταχού Σκαμνιώτες μέλη και τους φίλους του , στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ώρα 11:30 πμ, στον Ξενώνα της γενέτειρά τους στη Σκαμνιά.
Θα προηγηθεί θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στη Σκαμνιά .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ