ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ

Διήμερη επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποιεί από χθες ο βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων-ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, στο πλαίσιο της οποίας θα έχει επαφές με εκπροσώπους κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων, βιοκαλλιεργητές αλλά και φορείς που ασχολούνται με την Κοινωνική Οικονομία.

Ο κ. Δημαράς μετείχε σε εκδήλωση της κίνησης «Πράσινη Πόλη» μιλώντας με θέμα «Βιώσιμη οικονομία για βιώσιμο πλανήτη», ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση και με το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με τη συμμετοχή του επικεφαλής της «Οικολογικής Θεσσαλίας» Ν. Πουτσιάκα καθώς και στελεχών των Οικολόγων Πρασίνων και της «Πράσινης πόλης» ο δήμαρχος Λαρισαίων ενημέρωσε τον κ. Δημαρά για όλα τα ανοικτά ζητήματα και τις προτεραιότητες της Λάρισας για το επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την πλευρά του Δήμου για την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, ώστε να υπάρχει ένα σοβαρό δίκτυ προστασίας για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, που έχει πληγεί από την κρίση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ