ΗΤΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες του Μιλτιάδη Ζιάκα που μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων υποχρεώθηκαν σήμερα σε εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης με 0-1, σε ένα κακό παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μαχητικός παρά τις απουσίες βασικών του παικτών λόγω καρτών ο Τύρναβος δημιούργησε στο 10’ την πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης όταν σουτ του Λίταινα πέρασε μόλις άουτ, για να απαντήσουν με γκολ στο 22’ οι φιλοξενούμενοι που αμφισβητήθηκε έντονα ως οφσάιντ από την ομάδα του Τυρνάβου.

Πιο συγκεκριμένα ο Ευαγγέλου με κεφαλιά-πάσα έδωσε στο Φέτση και κείνος με νέα κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ κάτω από τις διαμαρτυρίες των Τυρναβιτών ενώ στο 35’ ο Παπανίκου λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του με την τελική προσπάθεια να μην καταλήγει στα δίχτυα του Παπαγιάννη.

Παιχνίδι κέντρου στην επανάληψη με το Βούζα να γίνεται απειλητικός στο 60’ χωρίς να επιτυγχάνει την ισοφάριση και το 0-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης, σε ένα αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί τους Τυρναβίτες, που έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Τύρναβος 2005 (Μιλτιάδης Ζιάκας): Παπαγιάννης, Παπαχρήστος (80’Νούσιος), Μπαρούτας (88′ Τσιάγκος), Αϊβάζης, Καρατάσιος, Μανιώτης, Χρηστίδης (46′ Κόκκορας), Σβερκούλης, Βούζας, Λίταινας, Κωστούλας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ