ΓΙΟΡΤΗ CAPOEIRA ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

To διεθνές group Capoeira Jacobina Arte και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν ενεργεία» διοργανώνουν το 2οBatizado του τμήματος Capoeira της Λάρισας την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.

Batizado σημαίνει «βάπτισμα». Είναι μια εκδήλωση αλλά και γιορτή, που συνήθως γίνεται μια φορά το χρόνο και την οποία διοργανώνει ένα group. Στο batizado βρίσκονται οι Capoeiristες απ’ όλο το group αλλά πολλές φορές και από άλλα group (ακόμα κι από άλλες χώρες). Στη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, πολλοί μαθητές «παίρνουν» κορδόνι (βλέπε Cordao), ανεβαίνουν δηλαδή βαθμό στην ιεραρχία της Capoeira.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, που θα φιλοξενήσει το event στις αίθουσες του Μύλου του Παππά, ενώ οι χορηγοί που το στηρίζουν, είναι το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Αριστοτέλειο Σύμβολο και η Εταιρεία PETROUNUTS S.A.(ξηροί καρποί Πέτρου).

Στο Batizado μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 16 ετών, όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης και άθλησης, με μια απλή αθλητική ενδυμασία. Για όσους λοιπόν αναζητούν την ελευθερία της έκφρασης, η Capoeira τα εμπεριέχει όλα!

Χορός, μουσική, παιχνίδι, μάχη, ακροβασία, φιλοσοφία και φυσικά άθληση!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα από καταξιωμένους δασκάλους Capoeira από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η αναλυτική λίστα των καλεσμένων είναι: MestrePitbull (Founder of Jacobina Arte, Thessaloniki), ο Mestre Chinaxe (ECCAM, Athens), ο Mestre Paulinho (Senzala, Athens), ο Mestre Marcelo (AfroRitmo – Budapest), ο Contra Mestre Ligeirinho (Jacobina Arte Xanthi, Komotini), ο Contra Mestre Pirulito (Jacobina Arte, Brazil), ο Professor Montanha (Jacobina Arte, Thessaloniki), ο Professor Torneiro (Jacobina Arte, Thessaloniki), ο Professor Gaviao (Jacobina Arte Xanthi, Kavala), ο Professor Jaguar (Jacobina Arte, Nantes), ο Professor Caveira (Jacobina Arte, Chalkiida), η Professora Pipoca (Jacobina Arte, Xanthi), ο Formado Robin (Jacobina Arte, Thessaloniki), ο Formado Malandro (Jacobina Arte, Thessaloniki), ο Formado Falcao (Jacobina Arte, Athens), ο Formado Serpente (Jacobina Arte, Thessaloniki), ο Instrutor Carasco (Jacobina Arte, Lavrio), ο Instrutor Canguru (Jacobina Arte, Brasil), ο Instrutor Urso (Jacobina Arte, Chalkidiki), ο Instrutor Pintor (Jacobina Arte, Thessaloniki), ο Instrutor Coelho (Jacobina Arte, Alexandroupolis) και ο Instrutor Dracula (Jacobina Arte, Athens).

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο +306972863096 και στο email serafeimous@yahoo.gr.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Σεραφείμ Μουστακίδης (Formado Indio, Jacobina Arte Larissa)

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ