ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ “ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ”…

Την ώρα που ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, βουλευτής Λάρισας και από τα κορυφαία στελέχη του τομέα αγροτικού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος περνούσε ένα ευχάριστο πρωινό συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Μαρίνου Αντύπα στον Πυργετό, η συνάδελφός του Αννα Βαγενά και ελάχιστη σχέση έχουσα με το αγροτικό,

εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για το Κιλελέρ σε μια εκδήλωση που μύριζε μπαρούτι και την οποία απέφυγε ακόμη και ο αρμόδιος υπουργός και έμπειρος στα αγροτικά Β. Αποστόλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση επέλεξαν να ρίξουν κυριολεκτικά την κ. Βαγενά στο “λάκκο των λεόντων” και δυστυχώς όπως φάνηκε η γνωστή ηθοποιός αλλά και πολιτικός ήταν αυτή που δέχθηκε τη μήνη των γαλάζιων αγροτών που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δική τους υπόθεση τον επίσημο εορτασμό του Κιλελέρ.

Και ενώ θα μπορούσε να κερδίσει τη συμπάθεια όλων και κυρίως όσων παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες ή από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης τα όσα συνέβησαν, σαν η γυναίκα που εκπροσώπησε τα πιστεύω της και δέχθηκε επιθέσεις από εξαγριωμένους αγρότες, με μια κίνησή της στο τέλος της εκδήλωσης έριξε κάτω την καρδάρα με το γάλα, αφού αντί να αποχωρήσει καταγγέλλοντας προτίμησε να μείνει και να γιουχάρει τον περιφερειάρχη.

Οπως και να το κάνουμε την πάτησε πολλαπλώς χθες η κ. Βαγενά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ