Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η «ΠΟΡΤΑ» ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ!

Από τις πιο πλούσιες αν όχι η πλουσιότερη η ελληνική γλώσσα, αποτυπώνει καταστάσεις και συναισθήματα σε βαθμό κακουργήματος βλέπετε, και όμως, σε… μοναδική συστοιχία το ρεπορτάζ έδωσε τίτλο «ενωτικός ο νέος πρόεδρος».

Για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ο λόγος, με το νέο πρόεδρο του ντέρμπι Χρήστο Καπετάνο να επικαλείται το «όλοι μαζί» περιγράφοντας κοινούς αγώνες με κείνους που ώρες πριν «έφαγαν πόρτα» μένοντας τελικά «στην απέξω»!

Δυναμική αντίδραση των ΟΝΝΕΔιτών που αναφερόμενοι σε «κάποιον κ. Σπανάκη» και πάντα με… εκτίμηση περιγράφουν «γεγονότα που συνέβησαν νύχτα, μικροσυμφέροντα υποψηφίων προέδρων, βουλευτών και διαφόρων παραγόντων και παραπολιτικές παρασυναγωγές που λαμβάνουν χώρα στο όνομα του προέδρου»!

Λίγο παρακάτω ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας περιγράφει ανασύνταξη και μάχες με πρωταγωνίστρια και… μπροστάρισσα (σπάω το κεφάλι μου για το ποιος είπε το περίφημο “ωραία ελληνικά, ΠΑΣΟΚ είστε;”) τη νέα γενιά της ΝΔ!

Ασχολίαστα όλα τα παραπάνω, μα εκείνο το «η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για τα εσωκομματικά της ΝΔ» τι το’ θελες ρε πρόεδρε;

Δεν σου μήνυσε κανένας πως ανάμεσα στα άλλα η ελληνική γλώσσα έχει το κουσούρι να κυριολεκτεί;

Σαν πολλά δε μαζεύτηκαν τα «μικροπροβλήματα» με το καλημέρα Κυριάκο;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ